Rul til toppen

Få forførende øjenvipper med Nanolash øjenvippebalsam

Ved Johanna Fransson

Har du nogensinde drømt om at have lange, tykke vipper? Hvis svaret er ja kan du nu få drømmen til at gå i opfyldelse med Nanolash øjenvippebalsam. Denne amerikanske balsam fremstilles på en fantastisk formular som stimulerer vippevækst på en måde som både er sikker og sund.

Produktet er velkendt i Nordamerika og er endelig blevet lanceret i Europa. Formålet med Nanolash er at hjælpe kvinder som er trætte af deres korte, sparsomme vipper på en sund mod som ikke er skadelig, modsat vippe extensions og falske vipper.

nanolash

Formularen er sprængfyldt med Biotin Tripeptyde-1, hvilket gør balsammen er yderst effektiv. Den sensitive hud rundt om øjet plejes også takket være de æteriske olier fra den bitre orangeblomst. Denne ingrediens hjælper balsammen med at nå dybere ind i huden, helt ind til vippernes rødder, for at ernære og hydrere dem. Nanolash får dine vipper til at se mørkere ud og dækker dem derudover også med et beskyttende lag som resulterer i at færre vipper falder ud eller knækker.

Du vil begynde at kunne se resultaterne efter kun 15 dages daglig brug. De bedste resultater opnås dog først efter 1-2 måneders brug. Øjenvipperne vokser sig ikke sunde og raske natten over, så lidt tålmodighed skal der til for at gennemfør hele forløbet. Efter 3 måneder anbefales det at bruge balsammen 2-3 gange om ugen for bedst at vedligeholde de lange vipper.

nanolash

Det er sikkert at bruge Nanolash. Balsammen er blevet testet af øjenlæger og klinisk godkendt af selvstændige laboratorier. Der er ingen registrerede bivirkninger, så selv folk med sensitiv hud kan bruge Nanolash uden at få rød og irriteret hud. Derudover kan den bruges af folk med kontaktlinser, vippe extensions, og permanent makeup.

Adskillige forskellige undersøgelser og testpersoner fra verden over har bekræftet at Nanolash rent faktisk virker. Du kan blive den næste kvinde som nyder produktets fantastiske resultater. 299DKK ikke mange penge for et produkt som vil få dig, og alle omkring dig, til at blive smaskforelskede i dine vipper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *