Det er ingen tvivl om, at kvinder elsker mascaraer! Takket være dem kan de på bare få minutter bringe blikkets fulde potentiale frem, og få deres øjne til at se smukt definerede ud. Samtidig er det ikke alle mascaraer, der opfylder deres erklærede opgave. Så det er værd at opdage de produkter, der ikke fejler!

Den perfekte mascara – en uopnåelig drøm eller virkelighed?

Mange kvinder lader til at acceptere, at de ikke kan finde den perfekte mascara. De er vant til at deres mascaraer giver tvivlsom holdbarhed, de smuldrer eller klumper vipperne sammen. Det behøver dog ikke altid være sådan. 

Desværre fokuserer mange skønhedsbrands nu til dags på kvantitet over kvalitet. Nye produkter fra samme brand bliver ved at opstå i almindelige skønhedsbutikker, og desværre gør de ikke altid deres arbejde særlig godt. Vandig konsistens, mangel på ordentlig børste – alle kvinder har garanteret stødt på dette problem.

Det er derfor, at det er værd at tjekke TOP 4 ranglisten af de bedste mascaraer ud, der kan genskabe tiltroen til traditionel øjenmakeup. 

Disse mascaraer er de bedste. Tjek dem selv ud!

Er det muligt at udpege de bedste mascaraer? Ja, det er det! Alt du behøver er at være opmærksom på: 

  • produktets formel;
  • typen og formen på børsten;
  • konsistensen, der bestemmer produktets holdbarhed. 

Taget alle de ovenstående faktorer i betragtning, var det muligt at vælge fire mascaraer der tydeligt udklasserer konkurrencen. Tjek dem ud!

1. Nanolash Mascara

den bedste vippemascara

Nanolash mascaraen er vinderen af denne rangering, da den praktisk talt er fejlfri. Lad os starte med det faktum, at Nanolash mærket giver kvinder mulighed for at tilpasse produktet til deres behov perfekt. Dette er fordi, at der er to versioner af Nanolash mascaraen tilgængelig:

Hvad mere er, kommer mascaraen med en perfekt formet børste. Den er lavet af topkvalitets silikone og har strålende formede børstehår. Som et resultat af det, adskiller den vipperne præcist ved hver påføring og gør det nemt at fordele produktet over vipperne fra rod til spids.

Nanolash mascaraen indeholder også usædvanlig holdbarhed. Den smuldrer eller flager ikke, så kvinder kan nyde deres makeup hele dagen uden bekymringer. Desuden udtværes den ikke i kontakt med fugt, og pletter ikke øjenlågene. 

2. Lashcode Mascara

den bedste vippemascara

Lashcode Mascara er et andet enestående øjenmakeupprodukt. Denne mascara har fungeret godt for de fleste brugere og alle de positive anmeldelser online, er det bedste bevis på det. 

Lashcode Mascara indeholder forlængende og fortykkende egenskaber. Effekten er opnåelig fra det første lag. Produktet kommer med en specielt formet børste, for at gøre påføringen af mascara til en sand fornøjelse, og kvinder kan glemme klumper på deres vipper.

Hvad angår holdbarheden af Lashcode Mascara, er der heller ingen klager her. Mascaraen smuldrer eller flager ikke af i løbet af dagen. Faktum er, at selvom mascaraen ikke er vandfast, angiver brugerne, at den ikke udtværes, når den udsættes for fugt. 

3. Collistar Art Design Mascara 

Den næste i rækken er Collistar Art Design Mascara. Det er et ganske godt produkt, som bekræftet af brugernes anmeldelser. Den kommer med en ordentligt formet børste i standard størrelse. Det gør det ikke svært at påføre. På grund af de ret ru børstehår, bør brugerne være forsigtige med at få plettet deres øjenlåg, mens de påfører det.

Holdbarheden af produktet er også en mindre ulempe. Desværre indikerer nogle af kvinderne, at til sidst på dagen, begynder mascaraen at flage og smuldre lidt. Der er ingen klar data på hvordan Collistar Art Design Mascara opfører sig i kontakt med fugt.

4. Clinique Naturally Glossy Mascara

Den næste plads tilhører Clinique Naturally Glossy Mascara. Dette er et produkt med hovedsageligt forlængende egenskaber. Samtidig angiver brugerne at det er nødvendigt at påføre to lag af produktet, især i tilfælde af ekstremt tynde og korte vipper. Holdbarheden beskrives som god, selvom du skal være forberedt på mindre afskalning til sidst på dagen.

Børsten har jævnt fordelte børstehår langs hele stavens længde. Dette gør det til gengæld ret vanskeligt at nå vipperne i øjenkrogene og kan resultere i plettede øjenlåg undervejs i processen.

Kvinder der stadig leder efter den perfekte mascara, bør være opmærksom på rangeringen ovenfor. Nanolash mascaraen viste sig at være førende, men andre produkter giver også en ret anstændig ydeevne. Disse mascaraer vil bestemt ikke være en skuffelse og vil give dig mulighed for at skabe æstetisk tiltalende og langtidsholdbar makeup!