kunstige øjenvipper

Alle kvinders øjenvipper skulle naturligt være tykke og definerede. Desværre er det bare i de fleste tilfælde langt fra virkeligheden. De fleste kvinder oplever deres øjenvipper som tynde og svage, og mascara kan ikke altid give de tilfredsstillende resultater. Med DIY Eyelash Extensions fra Nanolash kan du ændre det!

Kan du lave en øjenvippe forlængelse på 10 minutter?

At få øjenvipper som Kim Kardashian eller andre kendte tager lang tid. Først skal du vinde en vippetekniker som du kan stole på, og bruge op til 3 timer i en stol. Traditionelle øjenvippe extensions er semi permanente, så efter et par uger begynder de at falde ud, og dette er ikke pænt. Derefter starter hele processen forfra.

Det er derfor at kvinder vælger andre løsninger end de typiske øjenvippe extensions. Det er faktisk sådan at efter et par år med sådanne behandlinger begynder de naturlige øjenvipper at falde ud, og blive svagere. Derudover kan du ikke ændre dit vippe look i flere uger, du bliver nød til at få en ny behandling for at få påsat dem der er faldet af, og dette tager både tid og koster penge.

Dog er det nu muligt at lave en hurtig øjenvippe forlængelse derhjemme! Nu til dags kan alle kvinder lave deres egen øjenvippe extensions derhjemme. Derudover holder de i 5 dage!

Hvad er DIY Lash Extensions, og hvordan virker de?

DIY Lash Extensions cluster øjenvipper er et produkt fra Nanolash som sikrer at alle let kan lave gør-det-selv klynge vippe extensions derhjemme. Påsættelsen tager ikke mere end 10 minutter, og de falske øjenvipper holder længe!

Disse kunstige øjenvipper kommer i en pakke. Denne pakke indeholder 36 individuelle klyngevipper som er klar til at blive påsat. Der er 8 styles at vælge fra, og hver pakke indeholder individuelle cluster vipper i 3 længder; 10, 12 og 14 mm.

Det komplette kit til at lave øjenvippe extensions derhjemme kan også vælges. Det indeholder en bonder, en sealer, en remover og et værktøj fra Nanolash. Alt dette tilbehør er designet for at gøre din øjenvippe forlængelse derhjemme endnu lettere.

kunstige øjenvipper

Påsættelsen i sig selv er blot 3 simple trin. Alt du skal gøre er:

  •  Påfør et lag af bonderen, og vent på at den bliver godt klistret;
  •  Påsæt de falske øjenvipper omkring 1 mm væk fra din naturlige vippekant, og pres dem let sammen med dine naturlige vipper;
  •  Påfør sealeren ovenpå øjenvipperne for at fjerne det klistrede lag fra bonderen.

Selv kvinder der ikke tidligere har erfaring med at påsætte øjenvipper vil ikke have problemer med at påsætte disse klynge øjenvipper!

Hvad gør DIY Eyelash Extensions så specielle?

DIY Eyelash Extensions cluster øjenvipper et nyt produkt. Det kom på skønhedsmarkedet for ikke særlig længe siden, og har allerede fået mange gode anmeldelser. Der er ingen tvivl om at dette er et premium produkt. Disse falske øjenvipper fra Nanolash der kan påsættes derhjemme er specielle fordi:

  •  Blødhed – Det er nærmest umuligt at føle at man har dem på;
  •  Fleksibilitet – De er lette at justere og få til at passe til øjets form, og lette at påsætte;
  •  Mange muligheder – 8 styles at vælge imellem gør at du kan lave et naturligt vippe look, men du kan også gå med ”Russian Volume”;
  •  Kvalitet – Disse cluster øjenvipper ligner og føles som naturlige øjenvipper, og ser ikke falske ud.

Takket være disse fordele er øjenvippe forlængelser med klynge øjenvipper fra Nanolash allerede et produkt som flere tusinde kvinder over hele verdenen har tillid til. De er ikke skuffede!

kunstige øjenvipper

Cluster øjenvipper fra Nanolash – en opsummering

Gør-det-selv klynge vippe extensions fra Nanolash er en sand game-changer på øjenvippe området. Det er sikkert at sige at disse lette falske øjenvipper virkelig kan transformere kvinders look, og det tager kun 10 minutter at påsætte dem.

DIY Lash Extensions giver en simpel, og langtidsholdbar påsættelse som kan holde helt op til 5 dage. Disse kunstige øjenvipper er den perfekte løsning til kvinder som ikke har tid, eller ikke ønsker semi permanente øjenvippe extensions. Derudover kan alle kvinder selv lave den øjenvippe forlængelse som de ønsker, da der er så mange måder at gøre det på.