At vælge de rigtige produkter til at style dine øjenbryn er af afgørende betydning, hvis du ønsker at de skal få dybden af ​​dit blik frem. Metoden med anvendelse af sæbe at style og forme øjenbrynene er yderst populær i dag. Opnåelse af et resultat der giver ​​buskede og fyldige bryn er, hvad de bedste makeupartister og naturlige makeupelskere stræber efter. Brynsæbe er den perfekte løsning til uregerlige, utæmmelige brynhår, fordi sæben glatter dem ud, styler og holder dem på plads hele dagen lang. De er også en nem måde at fortykke dem visuelt uden at overdrive, især hvis de fra naturens hånd er sparsomme eller tynde.

Eyebrow Styling Soap Nanobrow

Nanobrow Styling Soap er en glycerinbaseret sæbe med gelékonsistens. Den kræver ikke brug af vand, da det er formbart, nemt at påføre og let spreder sig over hårene med minimal indsats. Dens lette og gennemsigtige formel dækker hvert hår grundigt og øger volumen. Sæben irriterer ikke huden, da dens enkle sammensætning er fuldstændig sikker. Dette fantastiske produkt lader dig skabe et unikt makeup-look på få sekunder!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – sæbe til bryn

Hvordan skaber man et brynmakeup-look med Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

“Makeup-fri” makeup eller et mere modigt look? Med Nanobrow Eyebrow Styling Soap kan du style og sætte dine bryn, som du vil! Du kan også kombinere det med andre produkter – geler, pomader, brynblyanter eller puddere. Det er helt op til dig at vælge, hvilken form for makeup du skal til i dag.

Clean & Soft – et subtilt “makeup-frit” look. For at opnå dette skal du blot bruge Nanobrow-sæbe. Dette look er kendetegnet ved kæmmede øjenbryn, blødt fremhævede øjne, let foundation og lidt highlight. Dette makeup-look går aldrig af mode. Brug brynbørsten, der følger med sættet, påfør en lille mængde sæbe og børst den gennem hårene, og “klæb” brynene til huden. Ret brynene opad, og kør spoolien vandret hen over den øverste kant af brynet. Lad det være i ro et øjeblik, så sæben tørrer. Meget sparsomme bryn kan have brug for lidt udfyldning – brug en kantbørste og en pudder til at efterligne rigtige hårstrå.

Bushy & Fluffy – et mere dristigt look til dem, der leder efter noget mere udtryksfuldt og visuelt. Dette look går specielt godt med tykke og mørke bryn. Kæm sæben ind i brynene med opadgående bevægelser, lad derefter sæben tørre helt, og sæt formen på dine buer. Efterfølgende gåes efter en brynblyant eller en brynpen for at skabe hårlignende strøg fra den nederste kant. Du kan opnå et lignende resultat ved at bruge brynpomade og en vinklet børste. De sparsomme områder af brynet skal også udfyldes. Lad begyndelsen af ​​brynet være lidt lysere end  slutningen af brynet for at skabe ombre-effekten.

 

Øjenbrynsmakeup Trends

Disse resultater af Nanobrow Eyebrow Styling Soap vil måske overraske dig!

  • Effekten af ​​laminerede bryn uden du behøver forlade dit hjem eller anvende særlige kosmetikprodukter
  • Naturligt øjen- og ansigtsløft
  • Ingen behov for touch-ups i løbet af dagen
  • Visuelt tykkere, fyldigere og volumiserede bryn
  • Sæbens letvægts gelkonsisten der dækker hvert enkelt hår
  • Gennemsigtig brynsæbe der kan kombineres med andre makeupprodukter
  • Ingen hvide rester eller klumper efterlades på brynet eller huden