Leder du efter den bedste måde til at fugte din hud? Så tjek Ghasel Maltese Honey Body Cream ud

Gode metoder til at hjælpe dehydreret hud

Ordentlig fugtet hud er nøglen til at bevare dens gode tilstand. Vand, der naturligt findes i menneskehuden, er ansvarlig for den rette struktur af kollagen og elastinfibre. Den rette fugtning af huden er essentielt for at holde den hydreret og beskyttet mod skadelige eksterne faktorer.

Tør hud har tendens til irritation, grov hud, rødme og hudflager. Rynker og fine linjer opstår også langt nemmere på denne hudtype, hvilket er grunden til, at det er så vigtigt at bevare det rette fugtniveau når man plejer sin hud. Det er værd at bruge de rette produkter beriget med værdifulde ingredienser for huden. Du kan stoppe tiden og sætte din lid til den yderst nærende Ghasel Maltese Honey Body Cream, der vil give en essentiel portion af vitamin 24-timers hydration, som din hud har brug for.

god body balm med honning

Ghasel Maltese Honey Body Cream – aktive ingredienser og effekter

Tør hud kræver en solid portion af fugtning i form af naturlige olier, lotions og vitaminer. Maltese Honey Body Cream er en innovativ kombination af ingredienser, som er biokompatible med vores hud. Vi kan finde timianhonning, sheasmør, avocadoolie, B12- og E-vitmain i cremens komposition.

  1. Timianhonning er en vigtig kilde til vitamin C, organiske syrer, aminosyrer og bioelementer, der genopbygger og nærer hudcellerne i dybden. Den udviser antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber.
  2. Sheasmør er yderst fugtende, forbedrer hudens fasthed og accelererer genopbygningen af hudstrukturerne.
  3. Avocadoolie danner et beskyttende lag på hudens overflade, der hjælper med at forebygge tab af fugt og beskytte huden mod UV-stråling, såvel som andre eksterne faktorer.
  4. Vitamin B23 giver huden en sund, glødende farve. Huden er mindre udsat overfor skadelig UV-stråling.
  5. Vitamin E, ofte kaldet ungdommens vitamin, forbedrer blodcirkulationen, reducerer rynkers udseende, og fjerner risikoen for tidlige aldringstegn.

Du vil ikke finde nogen kunstige farve- eller duftstoffer, silikoner eller konserveringsstoffer. Den naturlige duft fra timianhonning giver komfort og afslapper sanserne. Den lyserøde farve er resultatet af, at kombinere “rød honning” med B12-vitmain, nogle gange kaldet “det lyserøde vitamin.”

Hverdagspleje med GhaselMaltese Honey Body Cream

  • Langtidsvarig fugtning og en fløjlsblød hud efter første brug
  • Synlig forbedring af hudens fasthed og elasticitet
  • Glødende farve og naturlig glød i huden
  • Reduceret synlighed af appelsinhud og strækmærker
  • Lindret, næret, sund hud uden irritation eller rødme