Brynmascaraer trender stadig! Øjenbrynsmascaraer er en af de mest populære brynmake-up produkter, uanset om dine øjenbryn er tydelige og vilde, eller tynde og overplukkede. Vi vil alle sammen gerne pleje vores øjenbryn. En god øjenbrynsmascara kan spare dig for en masse tid og problemer, samtidig med at du former og styler dine bryn. Hvilken er værd at vælge? Lær de bedste at kende og vælg din favorit!

Hvad udgør en god brynmascara?

Hvordan finder man en god brynmascara? Hvilke egenskaber bør den have? Når man vælger den bedste, skal man først og fremmest lægge mærke til:

  1. FARVER – de skal se så naturlige ud som muligt og minde om din ægte brynfarve.
  2. KONSISTENS – en god brynmascara skal hverken være for flydende eller for tyk for at sikre, at den leverer et fint finish og flot definition af brynene uden at klistre.
  3. HOLDBARHED – en god brynmascara holder hele dagen og løber ikke, selv i øsende regnvejr.
  4. STAV – nøglen til den perfekte brynmake-up er den perfekte kegleformede spolebørste.
  5. EFFEKTER – den vigtigste funktion ved en god brynmascara er, naturligvis, hvordan den får dine øjenbryn til at se ud!

Brynmascaraer – top 5

1. NANOBROW SHAPE MASCARA – DET BEDSTE VALG!

nanobrow shape mascara

Denne brynmascara leverer de bedste og mest langtidsholdbare effekter og kommer i tre smukke, naturlige farver, der perfekt fremhæver dine naturlige brynfarve. Denne brynmascara er fint pigmenteret og den bekvemme og perfekt raffinerede spolebørste kan nå ethvert brynhår jævnt, uden at plette huden. Nanobrow Shape Mascara former og tilføjer ikke blot farve til brynene, men gør dem også lidt tykkere og mere definerede.
Vælg den hvis du gerne vil have form, tilføje farve, og fremhæve dine bryn, og du forventer den højeste kvalitet og præcision fra dine skønhedsprodukter. Lær mere: www.nanobrow.dk

2. YVES SAINT LAURENT COUTURE BROW MASCARA

Det er værd at nævne, at denne brynmascara er lavet af Lloyd Simmonds, en velkendt make-up artist. YSLs brynmascara blev lavet særligt til modeshows; den var lavet til at levere et 45-timers hold til modellernes bryn. Den kegleformede spolebørste former og fremhæver brynene samt leverer et naturligt men tydeligt finish. Ulempen er, desværre, at der kun er to nuancer at vælge mellem, så det kan være svært at finde den, der perfekt matcher dine træk. Formlen på denne mascara er også ret usædvanlig: det er en gel, der holder brynene på plads mens semi-matte pigmenter leverer et glødende finish.

Vælg den, hvis du sætter pris på et ultrastærkt hold og en anelse skinnende 3D finish.

3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Vores topvalg ville ikke være fuldendte uden den berømte Dior brynmascara. Den er ikke for alle pengepunge, men leverer fantastiske effekter i din brynmake-up. Den kommer i tre raffinerede nuancer og er designet til at matche forskellige brynfarver. Det er også værd at nævne, at Diorshow On Set Brow er lavet af 90 % naturlige ingredienser, og den vandfaste formel giver 24-timers fejlfri make-up. Interessant nok, så er denne brynmascara også beriget med mikrofibre, der tilføjer ultimativ volumen til dine bryn.
Vælg den, hvis du gerne vil opnå langtidsholdbar make-up, og et tydeligt, voluminøst finish.

4. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Endnu en høj bedømt øjenbrynsmascara, på trods af, at den er svær at finde og er ret dyr. Lancomes brynmascara fortykker brynene visuelt, tilføjer intens farve, og holder dem på plads takket være den raffinerede formel. Producenten forsikrer om, at mascaraen er mege tnem at påføre og konsistensen gør det nemt at dække alle brynhår jævnt. Effekterne holder op til 14 timer efter påføring. Den særligt designede spolebørste tilpasser sig super fint til øjenbrynene og når ind til selv de tyndeste brynhår. Lancôme Sourcils Styler brow mascara findes kun i 2 nuancer.
Vælg den, hvis du sætter pris på gode kvalitetsprodukter og gerne vil prøve ekstraordinære produkter, såsom denne mascara – udstyret med en unik spolebørste med en usædvanlig form.

5. KIKO MAKE-UP MILANO EYEBROW MASCARA

Kiko Make Up Milano brow mascara indeholder en ret usædvanlig gel-konsistens. Den er værdsat for ikke blot at forme brynene, men også pleje dem, da den indeholder panthenol, som forbedrer deres udseender, beskytter og fugter dem. Dette er endnu en brynmascara, der indeholder særlige fibre, som udfylder brynene og efterlader dem med et tykkere og mere defineret look. Mascaraen kommer i seks nuancer. Nogle anser dette for at være en stor fordel, mens andre mener, at jo flere nuancer der findes, jo sværere er det at finde dem, der matcher dine træk, da nuancerne minder en del om hinanden.
Vælg den, hvis du kan lide en børstet effekt med tilføjet farve og et stærkt hold.