Erfarent personale og professionelt frisørudstyr er fundamentet for utrolig farvning. Maltesiske ColorCuts har lavet termiske skumstrimler til farvning i flere lag – Highlighting Foam Strips. Denne unikke gadget tillader dig at udføre den bedste farvning på ingen tid med omtanke for miljøet.

ColorCuts highlighting foam strips

Disse praktiske accessories strømliner farvningen, gør det hurtigere og mere præcist. Highlighting Foam Strips giver den ultimative æstetik, komfort og hygiejne. Det kendte brand har lavet skumstrimler, der skal erstatte det knapt så flotte sølvpapir. Folien er ansvarlig for mange fejlslagne hårfarvninger og svagere hår.

ColorCuts strimler garanterer maksimal sikkerhed. Luften kan cirkulere frit mellem algene, så håret kan ånde og ikke bliver for varmt. Dette minimerer risikoen for skader og gør farvningsprocessen hurtigere. Farveprodukter i kontakt med sølvpapir resulterer i brændt hår, forkert farve, skader og irritation i hovedbunden. De unikke, termiske og lette Highlighting Foam Strips lader dig undgå alt det.

highlight hårwraps

ColorCuts skumstrimler til flertonet farvning

Disse polystyren-skumstrimler af høj kvalitet til flertonet farvning er en sensation i frisørverdenen. Denne bestseller giver moderne løsninger kombineret med økologi og er en favorit blandt professionelle. Strimlerne er lavet af 80% genanvendte materialer og de maskinvaskes op til 3 gange!

De individuelle strimler på 10X30,5 cm kan bøjes og klippes, så de passer alle hårlængder. De holder til op til 800 ganges brug, hvilket er en stor besparelse for din hårsalon. Disse miljøvenlige skumstrimler kan genanvendes.

Highlighting Foam Strips ColorCuts – egenskaber

  • hurtig og komfortabel påføring af hårfarve
  • minimal risiko for skade på håret
  • fleksibel, semi-transparent materiale
  • 100% kontrol over farvningsprocessen
  • nemme genopfriskninger
  • forskellige farver hjælper med at skelne mellem de anvendte farver
  • passer til enhver farveteknik
  • iøjenfaldende og komfortabel for kunder
  • farvetiden kan skæres ned med 50%

Disse unikke strimler giver en moderne og praktisk løsning til din hårsalon. Du kan bruge dem flere gange, vaske dem i vaskemaskinen og de bevarer deres topkvalitet. Sig farvel til raslende sølvpapir, der skader dine kunders hår. Giv komfort og æstetik til farveproceduren.

highlight hårwraps ColorCuts

Det lette og fleksible materiale giver fuld kontrol over farveprocessen og en kortere farvetid. Farvning over flere trin kan være nemt og hurtigt, og dine kunder skal ikke vente utålmodigt i stolen i flere timer. Polystyren-skummen minimerer risikoen for skader og trækker hverken håret eller skader huden.

Tag fuld kontrol over alle stadier af farvningen med de termiske Highlighting Foam Strips fra ColorCuts! Vælg innovation og økologi til din hårsalon! Gå efter praktiske løsninger, der kan strømline arbejdet for hele dit personale og lade jer tage flere kunder i løbet af dagen.

Gå ind på den officielle hjemmeside – colorcuts.mt