Nogle gange kan hårpleje virke som et spil. Det er dig mod det hår-skadende hold. Et forkert træk, og dit hår er slået: det bliver glansløst, skrøbeligt, overbelastet, kruset, mangler vitalitet og falder ud…listen over skader kan blive meget lang. Men før du taber hele sæsonen, så ræk ud efter en spiller, som dine fjender vil ryste ved synet af. Det er en hårolie kaldet Nanoil. Det er den ubestridte stjerne i sæsonen, og sikrer sejr i ethvert felt. Med Nanoil vil du komme af med ethvert hår-relateret problem. Denne olie vil altid tage førstepladsen i kategorien: pleje og genopbygning af hår.

Nanoil gik ikke på kompromis da de lavede deres hårplejeprodukter. Firmaet fokuserede på kvaliteten og kraften af naturlige ingredienser, især olier, som har været værdsat i århundreder som helende midler og skønhedsprodukter.

Men styrken ved Nanoil ender ikke her. For at slå fjenden, må du først lære hans svagheder. Derfor kommer Nanoil i tre udgaver, som hver er tilpasset til en forskellig type hår, med andre ord – dets porøsitet.

Du kan skelne mellem tre typer af porøsitet:

 • lav – hår med lav porøsitet har et tæt knyttet lag af kuticula med overlappende niveauer
 • medium – hår med medium porøsitet med et løsere lag af kuticula
 • høj – hår med høj porøsitet har spalter og huller i kuticula

Hver af de tre typer af porøsitet følger deres egne regler, og hår med lav porøsitet ser og opfører sig anderledes end hår med høj porøsitet. Det er derfor logisk at hver type af hår har brug for forskellig pleje og varierende plejekomponenter.

Nanoil er tilpasset til hver af de tre typer af porøsitet, således at der er tre udgaver af olien. Hver af dem er ordentligt balanceret og præcist udviklet til at give håret præcist hvad det har brug for, for at vokse sig stærkt, smukt, sundt, og skinnende.

Yderligere er Nanoil også svaret til ethvert hår-relateret problem. Det nærer og forskønner ikke blot håret, men genopbygger også. Nanoil får dine hårproblemer til at forsvinde dag efter dag. Hvordan er det muligt? For at forklare det, er det nødvendigt med en hurtig beskrivelse af hver af de tre Nanoil hårolier.

Nanoil hårolier – præsentation af holdet:

Nanoil for hår med lav porøsitet

Denne type af hår har mest af alt brug for lette substanser der ikke tynger det ned. Hårstrå med lav porøsitet er tykke og stive, mangler volumen, hovedbunden producerer ofte en overdreven mængde af talg da den er dækket af et tungt lag hår. For langt og tungt hår med lav porøsitet kan begynde at falde ud i store mængder. Det er derfor at det er så vigtigt at give ordentligt pleje, ikke blot til håret, men også til hovedbunden. Nanoil er fri for silikoner, parabener og andre porestoppende substanser. Det forbedrer ikke blot håret og gør det blødt, men tager sig også af genopbygningen af hovedbunden, og efterlader den ren og soigneret. Som resultat bliver hårstråene løftet og får volumen.

Nanoil for hår med medium porøsitet

Denne type hår har brug for lidt mere støtte under behandlingen. Kuticula hos hår med medium porøsitet er løftet, og takket være dette kan hårstråene nemt absorbere plejende midler, såvel som toksiner og forureningskilder. Du skal være opmærksom på hvad du bruger til at pleje sådan et hår, fordi utilstrækkelig pleje kan gøre mere skade end gavn. Hår med medium porøsitet kan være meget dehydreret, kruset og statisk, såvel som det kan falde ud og blive glansløst, hvis det ikke får de komponenter det har brug for. Nanoil indeholder en række fedtsyrer fra omega-7 og omega-9 gruppen, og en række substanser der fremhæver effekterne ved olierne. De utvivlsomt mest vigtige er: silke (forskønner og fremhæver fleksibiliteten af håret) og UV-filter der beskytter håret fra solstrålernes skadelige effekter.

den bedste hårolie - Nanoil

Nanoil for hår med høj porøsitet

Denne type hår er ekstremt skadet og kræver intensiv genopbygning. Niveauerne af kuticula er løftet meget højt op, derfor mister håret vand og bliver dehydreret, groft og glansløst. Hårstråene mister deres styrke, vitalitet og glans. Nanoil er en perfekt kur til disse problemer. Produktet vil ikke bare genopbygge håret i hele dets længde ved at reparere skader på overfladen, men det vil også give ordentlig pleje til hovedbunden, holde håret hydreret, og styrke rødderne. Håret genvinder sit gode helbred. Yderligere vil ordentligt udvalgte naturlige olier beskytte håret ved at danne et mikroskopisk tillukket lag, der vil beskytte hårstråene fra at blive ødelagt. Sammensætning af Nanoil for hår med høj porøsitet indeholder også: panthenol, keratin, lanolin, silke og UV-filter. Alle disse ingredienser støtter de naturlige oliers virkning, giver håret glans, blødhed, elasticitet, genopbygning og beskyttelse fra solen.

Nanoil er en spiller fra den bedste verdensliga. Den opfylder dine drømme om at have et fantastisk smukt og sundt hår, fra rod til spids. Alt hvad du skal gøre, er at vælge den bedste spiller der vil lede dig til sejr.

16 kommentarer “Nanoil – i turneringen for sundt hår”

 1. Olivia

  Jeg fortryder at jeg kun for nyligt har set den her olie

  Svar
 2. Lilli

  Min frisør anbefalede mig den her olie da mit hår begyndte at falde ud og det virkede rigtig godt. Det faldt ikke så meget ud og voksede hurtigere. Jeg bemærkede at babyhår begyndte at vokse ret hurtigt så ja, jeg vil sikkert gå tilbage til det her produkt snart

  Svar
 3. Izzy

  Hvad angår kompositionen, vil jeg sige at det er den bedste olie på markedet

  Svar
 4. Kaja

  Det er det eneste produkt der har hjulpet mig så effektivt. Omkring 1 år siden kæmpede jeg med alvorligt hårtab. Jeg prøvede vitterligt alt uden nogen forbedring. Det her var min sidste chance og det viste sig at være godt! men du skal påføre det hyppigt i flere uger.

  Svar
 5. Petra89

  Jeg bruger den her olie tre gange om ugen før shampoo. Halvvejs gennem den første flaske, kunne jeg allerede se effekterne! Mit hår stoppede med at falde ud og vigtigst af alt, det begyndte at vokse tilbage! Efter jeg færdiggjorde den anden flaske, forsvandt problemet helt og mit hår er nu tykkere, stærkere. Den eneste ulempe ved produktet er prisen, men det har vist sig at være værd at købe noget dyrere men mere effektivt! For alle de produkter jeg brugte før, tabte jeg omkring den samme sum penge, hvis ikke mere, og intet hjalp. Jeg anbefaler det varmt.

  Svar
 6. Agness

  Fin duft, mit hår er nu ikke blot stærkere men det ser bedre ud og er utrolig glansfuldt! Og jeg har en masse nye babyhår! Måske er det lidt dyrt men hver en krone værd!

  Svar
 7. Sylviaa

  Det bedste ved det her er, at du akn købe den du skal bruge fordi olier matcher forskellige hårtyper! Jeg kan ikke komme på noget andet produkt der ville matche hårets porøsitet på samme måde

  Svar
 8. Maria

  Det hjalp mig da jeg havde problemer med fedtet hovedbund

  Svar
 9. Emilie S

  Jeg er fan af at bruge hørfrøolie til hår oliering

  Svar
 10. Gabriella

  Mit hår har hurtigt opnået en god styrke takket være brug af denne olie (nanoil til høj porøsitet). Mit hår blev stærkere og jeg kan se nye hår der vokser på steder hvor du kunne se hårtab. Derudover ser det lang tbedre ud og er meget nemmere at style! det jeg bedst kan lide er den smukke glans! tøv ikke, få din egen 😉

  Svar
 11. Natalieee

  Jeg tænker jeg vil betille den til medium porøsitet fordi mit hår er præcist sådan som det beskrives på hjemmesiden, måske vil kruset endelig stoppe

  Svar
 12. Milla

  Jeg havde denne olie til hår med høj porøsitet og den forbedrede betydeligt hårets tilstand. Lige nu bruger jeg den til medium porøitet og det er min personlige favorit!

  Svar
 13. Malaga

  kompositionen virker fantastisk men prisen er lidt nedslående

  Svar
 14. AlisaM

  takket være den her artikel, ved jeg endelig hvad min hårtype er:D

  Svar
 15. Nicole123

  Jeg prøver stadig at overbevise mig selv om at begynde på hår oliering og af en eller anden grund kan jeg ikke komme igang med det…Jeg er bekymret for hvor længe jeg er nødt til at vaske det hele ud, engang jeg påførte castorolie til mit hår, brugte jeg hele aftenen på at vaske det ud, det var sådan 5 gange i træk,

  Svar
 16. Melina

  Jeg har hår med høj porøsitet men jeg ved at jeg har gjort det mod mig selv:( Jeg har afbleget mit hår for i lang tid og har glattet det hver eneste dag og nu har jeg en stor katastrofe på mit hoved. Jeg har brug blandt andet olie i et stykke tid nu men jeg ville elske at prøve den her olie

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *