Hvad er paraffinvoks og hvorfor er det godt for huden? Paraffinvoks er et lugtfrit produkt som produceres fra kul eller petroleum. Det smelter ved 99°F og virker utroligt godt som fugtighedscreme. Voksen bruges i fødevareforarbejdning og chokoladeproduktion. Kvinder har brugt paraffinvoks eksternt i mange år for at forbedre hudens tilstand.

Paraffin håndvoks er en fantastisk behandling som især passer godt til manicurer. Paraffinvoks hjælper med at stimulere blodcirkulation og dermed frigøre smerte forårsaget af gigt. Derudover er det en fantastisk fugtighedscreme. Den varme voks penetrerer de øverste lag hud, så den anbefales til folk med tørre, revnede hænder. Voksen blødgør huden og lindrer hudirritationer. Hvis du har en speciel elektrisk container købt specielt til paraffinvoks skal du bruge den laveste indstilling så du ikke brænder dine hænder. Forbered voksen ved at smelte den i varmeapparatet. Det tager omkring to timer for voks for £3 at smelte helt.

vosk na ruky

Husk altid på at paraffinvoks er brandfarlig. Efterlad aldrig voksen når den smelter og put den aldrig i mikroovnen. Det anbefales ikke at smelte voksen på komfuret, hvor du ikke kan kontrollere temperaturen. Fjern alle smykker, inklusiv armbånde og ure, når du dypper dine hænder i varm paraffinvoks. Dyp langsomt din rene, tørre hånd i voksen når den er smeltet og kølet ned til en behagelig temperatur. Lad hånden sidde et par sekunder og fjern den derefter fra voksen og placer den i plastiklineren.

Når lineren sidder som den skal glider du hånden ind i vanten og efterlad den der i 10-13 minutter. Fjern derefter vanten og plastiklineren og pil voksen af. Brug et bomuldshåndklæde til at fjerne eventuelle olierester. Gennemgå processen igen med den anden hånd. Du vil blive positivt overrasket over hvor blød og forynget din hud vil blive. Brug gerne paraffinvoksbehandlingen inden du får dig en manicure.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *