Alle kvinder vil gerne se unge og fantastiske ud. Årene går og den eneste som kunne få tiden til at gå baglæns, og dermed se yngre ud, er Benjamin Button. Æstetisk medicin har dog også et par gode idéer når det gælder at holde kroppen i form. Mange kvinder har det godt og ønsker blot at deres krop afspejler hvordan de har det. Læs videre for at finde ud af hvordan du kan forbedre dit look.

Brune aldringspletter

Du kan hindre aldringsprocessen ved at give dine rynker og fine linjer mindre dybde. Derudover kan du også reducere antallet af aldringspletter på dine hænder. De fleste hudproblemer kan behandles i skønhedssaloner. De første rynker begynder at vise sig først i 30erne og den første skønhedsbehandling som anbefales til folk som gerne vil af med deres aldringspletter er IPL (Intense Pulse Light.) Du har sikkert hørt om denne behandling før. I mange år er behandlingen med succes blevet brugt til tre ting: pigmentmærker på ansigtet på grund af solskader og aldringspletter, behandling af små, synlige blodårer, og hårfjerning. IPL er især fantastisk da man undgår restitution; patienten kan være med igen lige så snart denne forlader lægen. Efter tre behandlinger kan alle misfarvninger være behandlede. Derudover varer behandlingen ikke så længe – faktisk kan man lige nå at presse den ind i frokostpausen. Med denne metode vil du slippe for misfarvninger i mange år.

BenjaminButton1

Løs hud

Løsthængende nakkehud kaldes ofte kalkunhud. Løs hud er et problem langt de fleste kvinder eventuelt bøvler med. Du kan dog sagtens slippe for at skulle dække din nakke med halstørklæder. Prøv for eksempel ansigtsyoga for at gøre huden stram igen. Huden kan genvinde sin oprindelige position hvis du strammer den op på en effektiv måde. Der findes mange specielle øvelser som du kan udføre derhjemme. En af de nemmeste er at putte pegefingrene på hver side af dit luftrør. Flyt derefter fingrene op og ned langs luftrørets kant. Hvis du gør det hurtigt og fast forbedrer dette blodcirkulationen, hvilket gør at nakkemusklerne bliver strammere. Som resultat bliver huden strammere og ser yngre ud.

Rynker

Benjamin Button

Udover ansigtscremer og yoga kan du også prøve dig frem med en mere invasiv metode som giver rynkerne mindre dybde. Tråd løftet – også kaldet sting løftet – er en ikke-kirurgisk behandling som siges at løfte ansigtet og nakkehuden. Under denne behandling implanteres specielle tråde under huden. De sættes fast på huden, der bliver trukket lidt i dem, og så forankrer de sig i stærkt væv øverst på ansigtet (såsom panden eller bag ørerne). Med tråd løftet kan dit ansigt både se friskt og ungt ud. Rynker og fine linjer minimeres og, med sting løftet, kan selv hængende øjenlåg løftes. På denne måde udsættes tegnene på aldring og den hængende hud løftes. Behandlingen kræver at man justerer stingene med en tynd nål under fedtlaget under huden, hvilket gør at den er lettere invasiv. Innovationerne indenfor tråd proceduren gør at nye tråde kan absorberes. Sting i huden opløses naturligt efter 9-12 måneder. Dette er dog ikke den eneste tilgængelig metode. Mange vælger invasiv plastikkirurgi. Denne metode er dog risikabel og irreversibel og medbringer ofte bivirkninger.

Vidste du at du kan bruge rødt lys teknologi hjemme hos dig selv? Mange firmaer tilbyder deres kunder små, bærbare enheder som udsender røde lys. Tænd dette lys og rør huden der hvor dens tilstand bekymrer eller ærgrer dig mest. Det røde lys fremmer hudens blodcirkulation og øger collagen produktionsniveauet så dine linjer udfyldes. Hvis lyset bruges ordentligt kan det give huden et yngre udseende.

Flere tips mod aldring

  1. Hold op med at ryge. De fleste indser ikke hvor farlig rygning egentlig kan være. Det er ikke kun de indre organer som tager skade – huden gør også. Huden er det største organ kroppen har til at beskytte sig. Du bruger din hud til at kontrollere din kropsvarme og udrense kroppen. Vi behøver sikkert ikke overbevise dig om at cigaretter er noget af det værste du kan udsætte din krop for. Det er videnskabeligt bevist at kvinder som ryger har 40% flere rynker end kvinder som ikke gør. De mest almindelige bivirkninger ved rygning er lodrette linjer ved læberne som bliver dybere og dybere.
  2. Ændr din kost. Huden bliver tør når man spiser for meget fedt og sukker. Hvis du i mange år har levet af en fedt- og sukkerrig kost kan ikke engang de bedste ansigtscremer hjælpe dig. Skær behandlet mad og koffein ud af din kost og begynd i stedet at spise bedre mad så din hud kan få den ernæring den kræver. Spis en tallerkenfuld grøntsager. Spis mad som har masser af omega 3, hørfrø, og olivenolie. Spis mere soja og avocado. Vær ikke bange for at spise flere frugter. Det er bedre at opgive din yndlingschokolade end din yndlingsfrugt.
  3. Drik mere vand. De fleste læger siger at vi er permanent dehydrerede. Ifølge videnskabsfolk tror mange ofte at de er sultne, fremfor tørstige. Derfor bør du prøve at drikke et glas filtreret vand når du er sulten. Hvis du stadig er sulten 15 minutter senere bør du spise et måltid. Du vil uden tvivl blive overrasket over hvor ofte du bare er tørstig. Et ordentligt vandindtag kan hjælpe dig med at forbedre hudens udseende, skærpe tænkekraften, og føle dig mere optimistisk. Det anbefales at man drikker 8 glas vand om dagen – og nej, hverken te eller kaffe gælder.
  4. Minimer kontakt med solen. Sørg altid for at bruge beskyttende solcreme med en høj faktor. Hvis du er på ferie bør du blive på hotellet til middag og solbade om eftermiddagen, når solen ikke er nær ligeså skadende. Medbring altid hat og solbriller. Hvorfor bøvle med at reducere rynkernes synlighed når du på denne måde kan forebygge dem?
  5. Lav noget motion. Selv kortvarig motion (på for eksempel 20 minutter) kan have en fantastisk indflydelse på din hud, dit humør, og din krop. Blodet flyder hurtigere, hvilket giver huden mere ilt og næringsstof. Musklerne som holder på huden bliver strammere og stærkere. Derudover vil du også kunne mærke en forskel i hvordan du har det. Når du motionerer producerer kroppen serotonin. Dette indsættes i blodstrømmen og resulterer i et bedre humør. Derudover kan det være du taber dig et par kilo.
  6. Brug fugtighedscremer. Næsten alle kvinder over 40 bruger rynkecreme. De fleste af dem indser dog ikke at det kan gøre en kæmpe forskel at eksfoliere huden en gang imellem. Når huden er ren og makeupfri har den nemmere ved at absorbere vitaminer og mineraler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *