Hvis du gerne vil have fjernet overflødigt hår bør du starte med at eksfoliere døde hudceller og fjerne urenheder. På denne måde bliver huden blød og håret udsat. Hvis du bruger en skraber til kvinder skal du sørge for at den er ny eller nyligt steriliseret. Barber aldrig overflødigt hår når huden er tør – det kan være meget smertefuldt og resultere i at du får røde, kløende mærker. Den ideelle fremgangsmåde er at tage et varmt bad før du går i gang med at fjerne dit hår. Det er derudover også svært at komme af med håret når det er stift. Ved at tilbringe 10 minutter i varmt vand bliver din hud og dine hår blødere og mere elastiske.

Det gør en stor forskel når man vælger den rigtige skraber. Køb altid en skraber som er udviklet til brug på kvindelig, delikat hud men som stadig er skarp nok til at fjerne alt håret. Det er især godt hvis skraberens hoved er bevægeligt og kan justeres alt efter hvilket område man barberer. Anvend et tyndt lag barberingscreme på ren, våd hud. Hvis du køber en barberingscreme til mænd vil dine ben og andre kropsdele ikke dufte kvindelige. Hvis du har planer og at bruge en epilering skal du ikke gøre din hud våd. Håret er nemlig nemmere at samle når huden er helt tør.

Odstraňovanie2

Hvordan forbereder man huden til laser hårfjerning? Denne behandling skal foretages i en skønhedssalon – helst om vinteren eller først i foråret, hvor huden ikke er solbrun. Den ideelle hårlængde er 2-3 mm over hudens overflade. Anvend ikke lotion eller kropscreme på områder hvor du gerne vil have håret fjernet. Brug heller ikke et skrubbemiddel til kroppen eller andre kemiske peelinger i mindst to uger før behandlingen. Du vil opleve at dit hår bliver ved med at falde ud i op til to uger efter behandlingen. For at opnå permanente resultater skal du gennemgå behandlingen mindst 6 gange. Laserbehandlingen er en af de dyreste måder at fjerne uønsket hår på – afhængig af kropsdelen kan én behandling koste op til £50.

Mange piger klager over at de har små, røde prikker et par timer efter barbering. Det sker fordi man fjerner håret med roden og derfor skaber små huller i huden. En fejl som mange kvinder begår er at bruge fugtighedscreme, solcreme, og andre produkter på nybarberede kropsdele. Dette tilstopper hudens porer og kroppen reagerer med det samme med inflammation og røde prikker. Når du har fjernet alt håret må du ikke bruge creme på huden de første par timer. Giv huden tid til at hele. Vent til næste dag med at bruge selvbruner – ellers får du mørke prikker over det helle.

Hjemmelavet barberingscreme. Som du allerede ved anbefales det ikke at barbere kroppen når huden er tør. Vidste du godt at du kan lave din egen barberingscreme? Bland shampoo, lidt balsam, og lidt kokosolie. Ryst det hele godt sammen og hæld det på flæske. Giv cremen et antiseptisk twist med nogle æteriske olier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *