Effekten af maksimalt tykke og lange øjenvipper uden at sætte falske extensions på? Lashcode mascara er den nye dimension af daglig vippestyling, som nu er blevet endnu nemmere. Det er en fantastisk måde at opnå et fortryllende look takket være de bedste ingredienser og den nøjagtige silikonespiral.

Lashcode mascara viser kvinder vejen til at have det godt med sig selv. Man kan ikke bare gå forbi et look der er defineret af holdbar og flot øjenmake-up. Den fløjlsagtige formel af Lashcode er en synergi af værdifulde nærende ingredienser og pudderagtige pigmenter. Altsammen for en effekt af ubegrænsede øjenvipper!

NY METODE TIL STYLING AF ØJENVIPPER

 • Den præcise Lashcode børste separerer øjenvipper forbavsende godt, og dækker selv de korteste hår der findes i øjenkrogene, løfter dem op og efterlader dem bøjede.

Lashcode har den eneste applikator af sin slags – en ergonomisk børste med en størrelse der er justeret til enhver øjenvippe. Spiralen er lavet af silikone af højeste kvalitet, takket være hvilken børsten vedligeholde balancen mellem elasticitet og stivhed.  For det første, for let sving, og for det andet, for ideel adskillelse af vipperne.

Applikatoren har en række af riller og silikonebørster af forskellig længde og ordentlig tyngde. Af denne årsag kan vipperne blive dækket med det perfekte lag af den fløjsbløde formel med hvert enkelt børstestrøg. Øjenvipperne bliver også længere og tykkere. Dette er hvorfor Lashcode mascara leverer naturlige og ikke overdrevne effekter af udtryksfuld makeup, der definerer øjnene.

 • Præcist udviklede Lashcode formel bøjer vipperne, og definerer dem med den intense sorte farve ved at forlænge og gøre dem tykkere.

Lashcodes cremede formel passer til den præcis spiral, for at opnå langvarige effekter. Den præcise adskillelse af vipperne, bemærkelsesværdigt bøjede og definerede øjenvipper opnår og vedligeholder den perfekte form i mange timer. Make-uppen holder i op til 24 timer uden at drysse eller tvære ud.

Den unikke Lashcode teknologi beriget med en udjævnende formel til vipperne, hjælper håret med at få elasticitet og glans, blive nemt at adskille og blødt at røre ved. Lashcode fremhæver den vigtigste attribut ved en kvindes ansigt, hvilket er øjnene. Mascaraen definerer dem med en vifte af tykke vipper med kulsort farve. Dette er en af de få mascaraer der former øjenvipperne, fremhæver øjets kontur og giver maksimal forlængelse, fortykkelse og kurve.

 • Blandingen af nærende ingredienser af Lashcode i 24 timer trænger ind i vippernes hårsække og leverer fugt, styrke og genopbygning, samt accelererer væksten.

Lashcode mascara indeholder et sæt af naturlige ingredienser der medbringer mange plejende egenskaber. Hvis det ikke var for dem, ville mascaraen ikke være sådan en fantastisk make-up artist. Derudover støtter den vippernes naturlige vækstcyklus, vedligeholder deres fugt, styrker, genopbygger og gendanner skadet struktur. Derudover giver mascaraen en komplet beskyttelse af øjenvipperne. For de delikate øjenvipper, er Lashcodes formel blevet beriget med:

 • Scutellaria baicalensis rod ekstrakt,
 • hvedeskud ekstrakt,
 • sojaskud ekstrakt,
 • pro-vitamin B5 (panthenol),
 • vitamin E (såkaldte ungdoms-vitamin),
 • arginin (naturlig aminosyre).

19 kommentarer “Lashode som den nye (bedre) måde til styling af øjenvipperne”

 1. Solveig

  Nemlig! Den gør vipperne maksimalt tykkere og fyldigere. Jeg afprøvede mascaraen på mine korte tynde øjenvipper;)

  Svar
 2. zuzie

  Hvad er det her lashcode for noget ???

  Svar
 3. IrmaBlå

  du kan godt holde op med at bukke øjenvipperne, for mascaraen bukker vippene og børsten når helt ind i øjenkrogene. fantastisk mascara! <3

  Svar
 4. Solskin

  piger, kender I en vandfast mascara, der også bukker vipperne?]

  Svar
 5. Mia

  Jeg kan se, at den her mascara har naturlige ingredienser, men ved I, om den kan anvendes af allergikere og andre, der er overfølsomme?

  Svar
  • h.e.n.d.e.

   Jeg er allergisk overfor mange slags kosmetik, men netop denne mascara irriterer mig ikke. Generelt er jeg er meget tilfreds, så jeg kan anbefale dette produkt til andre allergikere

   Svar
 6. Naia

  Jeg elsker den her mascara, den er meget praktisk at bruge, den definerer vippene smukt og holder sig længere på vipperne, også når man græder 🙂 men på en eller anden måde er den stadig let at fjerne. Det ville være rart, hvis den kostede mindre, men jeg kan godt forstå, at man skal betale mere for den her kvalitet.

  Svar
  • Tystys...

   Nemmelig. Det er værd at nævne, at denne mascara er meget effektiv

   Svar
 7. JoSkønhed

  Jeg afprøvede dette produkt og jeg er mere eller mindre tilfreds. Det gør øjnene større og får dem til at se mere veldefinerede ud. Børsten adskiller vipperne, uanset hvor mange lag, du kommer på. Den eneste ulempe i det mindste efter min mening er tilgængeligheden. Du kan ikke se mascaraen i en butik, få en prøve eller bare kigge på børsten eller farven. Men jeg vil godt anbefale dette produkt

  Svar
 8. Melissa

  Personligt betragter jeg ikke dette som et poblem, for jeg køber det meste af min kosmetik over internettet. Jeg synes det er prisen, der er ulempen

  Svar
 9. Nicole

  Mine venner spurgte mig om jeg havde fået falske øjenvipper 🙂 Jeg synes det fortæller meget om min mascara 🙂

  Svar
 10. Alise23

  Jeg foreslår at du vælger denne mascara. En af de bedste mascaraer jeg nogensinde har haft.

  Svar
 11. DenBlåPige

  For mig er denne mascara langt bedre end andre mascaraer takket være dens dybtsorte og matte farve. Jeg vil ikke engang snakke om, hvor længe den holder, for den slår alle de mascaraer, jeg nogensinde har brugt. I øjeblikket er jeg i gang med tube nummer to, og det bliver helt sikkert ikke den sidste 🙂

  Svar
  • Rakel

   Jeg er helt enig! Andre mascaraer efterlader bare tilfældige rester sidst på dagen, men det er ikke tilfældet med Lashcode.

   Svar
   • StakkelsMig

    Jeg tror de mest holdbare er de vandfaste mascaraer …

    Svar
 12. Selma

  Piger, fortæl mig lige om de der plejende stoffer, virker de? Jeg gad godt vide om det her produkt virkelig virker som et almindeligt øjenvippeserum

  Svar
  • sandSlot

   Jeg har lagt mærke til, at siden jeg har brugt mascaraen, de sidste 3 uger eller deromkring, taber jeg ikke så mange øjenvipper, som jeg plejede, så den har sikkert styrket mine vipper

   Svar
   • Lizzie

    også her 🙂

    Svar
 13. Merete

  det definerer øjenvipper flot, har en stærk farve, men det betyder ikke,at det er et ekstraordinært produkt. Efter min mening er den hverken værre eller bedre end mange lignende mascaraer.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *