Øjenbryn stylet med sæbe? Ja da. naturligvis! Netop som vi begyndte at tro, at intet hvad angår makeup  kunne overraske os, dukkede sæbebryn op og viste sig at være et kæmpe hit, der gik viralt verden over. Sådan en brynstylingsteknik er enestående. Tidligere blev brynhår stylet ved hjælp af en glycerin sæbebar. Metoden var udmærket, men bestemt ikke perfekt. Derfor er der nu mange specielle sæber dedikeret specifikt til brynstyling. Hvilken er så den bedste? Læs videre for at finde ud af, hvad der er vores favoritvalg, og vælg den du synes passer bedst til dig.

HVORDAN LAVER MAN SÆBEBRYN? 

Øjenbryn stylet med sæbe ser ekstraordinære ud, og nogle siger, at de ligner bryn, der har fået en lamineringsbehandling! De er jævnt og smukt formede, pænt kæmmet tilbage og lidt stive, så effekten kan holde hele dagen ud – det forudsætter selvfølgelig at du vælger den bedste brynsæbe. Mange vil gerne starte deres eventyr med sæbebryn og spekulerer nok på, om sæbebryn er vanskelige at lave. Det er de faktisk ikke! Denne brynstylingstekniks popularitet kommer fra det faktum at det er pærelet!

Se selv, hvordan du laver sæbebryn trin for trin:

TRIN 1: Forbered dine øjenbryn

Sørg for, at dine øjenbryn er rene, tørre, oliefrie, og at der ikke er makeuprester på huden. Det er bedst at rense dem med micellært vand.

TRIN 2: Snup en brynsæbe

I dette tilfælde fungerer princippet “jo mindre, jo bedre” ikke.  Brynsæber er mere effektive, hvis du bruger en større mængde af produktet. Ideelt set bør hele spoolien være belagt med den. De fleste brugsklare sæber kræver ikke brug af vand eller andre væsker. Du kan bruge dem direkte fra beholderen.

TRIN 3: Kæm dine brynhår

Start fra bundlinjen og den indre kant (der hvor håret tættest på næsen), stryg spoolien opad, kæm og sæt øjenbrynet. Dine brynhår behøver ikke at være helt lodret placeret – du kan børste dem mod dine tindinger. Kæmningen er det, der skaber den ønskede form. Husk at spoolien skal presses fast mod din hud. Form dine brynhår, indtil du er tilfreds med slutresultatet.

TRIN 4: Lad sæben tørre

Dette tager normalt fra et til to minutter. Traditionelle glycerinbaserede brynsæber er ganske længe om at tørre, men sådan er det heldigvis ikke med moderne produkter – der går det meget hurtigt!

TRIN 5: Udfyld øjenbrynene og farvelæg dem, hvis du vil

Dine sæbebryn er teknisk set færdige, men hvis du synes der er nogle sparsomme områder hist og her, kan du fylde dem ud: brug pudder, blyant, pomade eller pen. Vælg produktet ud fra dine præferencer – du har helt sikkert din favorit. Skab ekstra hår, hvor der er huller og pletter, eller farvelæg hele brynet for at skabe en kraftigere definering. Sådan!

Den bedste øjenbrynssæbe – hvilken skal man vælge for at skabe sæbebryn?

Spekulerer du på, hvilket brynstylingprodukt du skal vælge? Hvad der er den mest anbefalede brynsæbe? Hvilken der er den mest effektive? Vores rangering bør fjerne enhver tvivl. Lær den bedste brynsæbe at kende, og husk, at selvom almindelige, glycerinbaserede sæbebarer blev brugt for årtier siden, var de ikke så gode som dem, der er tilgængelige i dag – innovative sæber, der ikke efterlader flager, ikke behøver opblanding med vand og som ikke giver en stram følelse i huden.

De bedste brynsæber – VORES FAVORITTER

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – den bedste brynsæbe

nanobrow eyebrow styling soap

Størrelse: 30g

Faktisk behøver du ikke læse længere end til dette, for her har du lige fået den bedste brynstylingssæbe præsenteret! Nanobrow Eyebrow Styling Soap har alle kvaliteterne ved den perfekte sæbe: den har den idelle tykkelse, lidt gellignende, ikke-klæbrig og slet ikke fedtet. Den har en raffineret formel og dejlig konsistens: brynstyling ved hjælp af dette produkt er en ren fornøjelse! Det er kke sært, hvorfor netop dette produkt så ofte anbefales: det leverer de mest forbløffende resultater, har en stor kapacitet samt en attraktiv pris for høj kvalitet! Selvfølgelig, som det hører sig til hos en bemærkelsesværdig brynsæbe, behøver du ikke blande den med vand: Åbn blot beholderen, og vupti så har du et produkt klar til brug og med en fejlfri konsistens. Denne brynsæbe styler fremragende godt og efterlader slet ingen flager. Glem den ubehagelige følelse af stram hud i øjenområdet! Er du klar til et lamineret brynlook? Nanobrow Eyebrow Styling Soap gør det muligt! Resultaterne er virkelig fænomenale!

Mere information: nanobrow.dk

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Størrelse: 8g

Måske undrer det dig at et produkt med “voks” i sit navn omtales som en brynsæbe. Nå, dette unikke kosmetikprodukt, skabt af en “bryndronning”, beskrives ofte som den første sæbe dedikeret til bryn, der kombinerer egenskaberne ved både sæbe og voks. Er Anastasia Beverly Hills den bedste brynsæbe? Den er bestemt strålende, og du vil sikkert elske den for dens effektivitet og specielle gel- og vokskonsistens. Dens pris og størrelse virker dog lidt skræmmende, men hvis du er fan af produkter udgivet af en berømthed, så er dette det rigtige valg for dig – Anastasia Soare er en legende, når det kommer til skønhedsindustrien, hvilket også er grunden til, at hendes brynsæbe er så berømt og anbefalet.

3. Tood Turn It On Soap Brows – en god brynsæbe

Størrelse: 57g

Størrelsen på denne sæbe er overvældende. Vil dens effektivitet få dig til at sige: dette er simpelthen min ynglingsbrynsæbe! Sandsynligvis, især hvis du kan lide retro sjov og har tid til at blande produktet med vand. Det skal nævnes at denne sæbe ikke er den mest anbefalede brynsæbe nu til dags, selvom den på et tidspunkt var en af de mest populære brynsæber overhovedet. Dens største fordel er den simple ingrediensliste og dens effektivitet. Prisen er dog ikke ligefrem budgetvenlig, men du vil kunne lide det faktum, at emballagen kan genbruges, og blækket, der bruges til at udskrive teksten på beholderen, er miljøvenligt.

4. Ibra Makeup – Brow Soap

Størrelse: 20g

Ibra Makeup – Har det faktum at mærkets navn minder om en berømt fodboldspillers navn, været med til at gøre sæben berømt? Nå, det er ikke den bedste brynsæbe derude, men den fortjener omtale i vores rangering. Kvaliteten er ikke den bedste, det kan mange anmeldelser bevise. Brynsæben er ikke specielt anbefalet: den er ret længe om at tørre, holder brynene rimelig godt på plads og har kun begrænset hold. Dens fordel er, at den ikke behøver at blive aktiveret med vand. Størrelsen på brynsæben er medium. Det er tilrådeligt at lave en allergitest før første brug for at kontrollere, om den forårsager irritation på din hud.

5. West Barn Co. Soap Brows

Størrelse: 25g

En af de første brynsæber på markedet, så den havde meget tid (og ingen konkurrence) til at vinde popularitet. I dag undgår vi at bruge sæber, der kræver vand – West Barn Co. anbefalede at bruge en speciel mist til at aktivere produktet. Derfor er det ikke et almindeligt valg blandt afslappede shoppere eller professionelle makeupartister. Måske har du tidligere ejet den. Hvis du er nostalgisk omkring det faktum – vil du måske købe den igen! Men hvis den bedste brynsæbe er mere værd for dig – så vælg vinderen fra denne liste.