Du kan oliere stort set alle kropsdele. Vi ved at olie allerede bruges som en del af hudrensningsrutinen og nu er det blevet populært at oliere håret. Læs videre hvis du ikke har hørt noget om denne fantastiske hårplejningsmetode.

Håroliering anbefales til folk med tørt og kruset hår da det på kort tid kan forbedre hårets udseende. Den positive forskel vil være synlig allerede efter første behandling. Afhængig af hvilken olie du bruger kan du opnå forskellige resultater. Mange hævder at den bedste måde at få håret til at krølle på er ved at bruge fugtgivende olie.

Nature Oil

Hvilke fordele er der ved at oliere håret? Det er videnskabeligt bevist at olie kan få håret til at vokse længere og hurtigere. Derudover forebygger det også hårtab. Folk med skadet hår vil glæde sig over nyheden at håroliering ernærer og hydrer lokkerne. Olie bruges ofte som balsam som skal blive siddende i håret. Kruset hår minimeres hvis man bruger en lille smule kokosolie.

De mest populære olier til håret er kokos og argan. Kokosolie anbefales til alle hårtyper, hvorimod arganolie virker bedst på krøllet hår. Brug enten lidt olie på spidserne eller langs hele håret. Husk at give håret tid til at absorbere alle de nye næringsstoffer. Jo længere du lader olien sidde, jo bedre. Den korteste behandling bør ikke vare mindre end 30 minutter. Ved at sætte håret op i et bomuldshåndklæde giver du olien mulighed for at penetrere håret ordentligt.

Der er ingen grænser for hvilke olier du kan bruge. Den eneste betingelse er at olien skal være koldpresset. Langt de fleste olier har antibakterielle egenskaber og hjælper med at kurere skæl og andre hudproblemer. Hvis du gerne vil have blødt og glansfuldt hår kan du lade olien sidde natten over. Put det store håndklæde på din pude for at undgå pletter på sengetøjet. Fjern olien ved at vaske håret med en skånsom shampoo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *