Hvad er du villig til at opgive for at få længere og tykkere vipper? Uden at lægge mærke til det, ofrede jeg mine egne. Jeg havde altid drømt om lystne, lange vipper. Nogle piger er født med dem, men jeg var ikke en af dem. Siden alle omkring mig brugte vippe extensions troede jeg det var den bedste mulighed jeg havde. Mine venner sagde alle at det sparede tid og bøvl. Jeg troede blindt på dem og fik mine extensions for præcis et år siden.

SmashboxLashRevival2

Jeg må indrømme at de så fantastiske ud… Men som tiden gik blev jeg mere og mere fortvivlet. Månederne gik og mine naturlige vipper faldt ud. Jeg kom endda til et punkt hvor vippekosmetologen tilbyd 1:3 Metoden med lyse minkvipper. Da indså jeg at mine naturlige vipper næppe var i god stand. Jeg havde minkvipper på i tre uger og bestemte mig derefter for at stoppe med udfyldningssessioner. Det er pænt at sige at mine vipper så forfærdelige ud. Jeg skyndte mig ud til det nærmeste apotek for at købe en øjenvippebalsam. Jeg købte Smashbox Last Revival Treatment & Conditioner og brugte den som en mascara base hver eneste dag.

Jeg forventede nogle fantastiske resultater (og at mine vipper hurtigt ville vokse tilbage.) Det kan godt være at jeg bare var utålmodig, men Smashbox Lash Revival Treament & Conditioner virkede bare slet ikke for mig. Nu ved jeg så at man ikke får bedre vipper ved bare at børste serum gennem den.

műszempillák2

Det er vigtigt at ernære rødderne først, så de kan producere nye, stærkere vipper. Da jeg ikke opnåede de resultater jeg inderligt håbede på søgte jeg på internettet og fandt Nanolash. Modsat Smashbox Lash Revival Treatment & Conditioner ramte Nanolash vippernes follikler og ernærede dem ordentligt. Nanolash har en lille, spids børste som fordeler serum ovenpå vippelinjen.

Jeg har brugt Nanolash i to uger og kan allerede se mine vipper vokse tilbage. Jeg har endda fået babyvipper i de mere tomme områder. Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner virkede ikke når det gjaldt at udfylde vipperne, så jeg er glad for at jeg valgte at prøve mig frem med en anden (og helt ærligt, bedre) balsam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *