Tidligere var de tynde på grund af overplukning. I dag er de mørke, tykke og naturlige. Selvom trends med øjenbryn skifter, forbliver plejemetoderne de samme. Det bedste til denne formål er Nanobrow øjenbrynsbalsam. Tjek hvordan det virker. Måske vil det få dig til at blive forelsket i dine øjne.

Udtrykket på dit ansigt, skønheden ved dit look, følelser – det hele afhænger af to ting: øjenvipper og øjenbryn. Det første kan fremhæves med en god mascara og balsam. Hvad med det sidste? Du skal prøve Nanobrow.

Vi plejer at glemme at udover at påføre øjenskygger, blyanter eller pomader, bør vi også pleje tilstanden af vores øjenbryn ordentligt. De har behov for næringsstoffer så de ikke falder ud og i stedet vokser sig tykkere.

Hvordan plejer man øjenbryn?

Nogle piger bruger naturlige olier. Et billigere alternativ, castorolie, gør håret mørkt, mere skinnende og stærkere. Dog er dets påføring problematisk da castorolie har en tyk konsistens.

Andre fokuserer på den rette kost, som bør være rig på silikone, zink, biotin og andre vitaminer. Desværre er disse ingredienser ikke i stand til at styrke vores øjenbryn da de også er essentielle for andre kropsdele.

Der er også dem der bruger et øjenbrynsserum. Det er en god løsning men du skal huske på at der er forskellige typer balsam der er beregnet til forskellige typer øjenbryn. De er forskellige når det angår ingredienser, formel og applikator.

Øjenbrynsserum

Brugen af øjenbrynsserum har mange fordele.

Disse små hår på brynbenet skal bruge støtte for at vokse, skinne og se smukke ud. Kun en velkomponeret brynbalsam kan gøre dem mere elastiske, formørke, styrke og fortykke dem.

Det vigtigste er valget af det rette produkt. Kun sådan et produkt som Nanobrow vil støtte og pleje dine øjenbryn.

Hvorfor er Nanobrow bedst?

Hvordan ved du at dette øjenbrynsserum er bedst?

Først og fremmest – applikator. Applikationen af Nanobrow er det mest simple nogensinde. Det er primært på grund af en meget bekvem, lille applikator der påfører kun den rette mængde produkt med en eller to bevægelser.

For det andet – ingredienserne. En brynbalsam bør ikke indeholde nogen parabener, silikoner, kunstige farvestoffer eller andet. Nanobrow har intet af disse, og derfor er den så mild mod huden. På samme tid kan den effektivt gøre brynene tykkere da de beriges med planteekstrakter og ingredienser af højeste kvalitet, som stimulerer hårets vækst.

På tredjepladsen – formel. Sådan et produkt bør ikke have en tyk konsistens, så hårene ikke bliver klumpet sammen. Dette gør det også nemt at absorbere.

Nanobrow – egenskaber

Det vigtigste er effekterne af Nanobrow. Vi kigger typisk på ‘før og efter’-billederne for at beslutte om vi vil have et bestemt produkt eller ej.

Nanobrow er en skat blandt andre balsammer. Det giver fantastiske resultater til en konkurrencedygtig pris.

 • Det styrker hårsækkene, takket være hvilke hårene stopper med at falde ud.
 • Det stimulerer væksten af nye hår.
 • Det nærer, sikrer den rette hydration, styrker og genopbygger.
 • Det formørker øjenbrynene og giver dem glans, så de virker til at være fyldigere.
 • Det tilføjer fleksibilitet, og gør det derfor nemmere at forme øjenbrynene.

Hvor meget koster Nanobrow?

Mange kvinder overvejer hvad prisen for smukke øjenbryn er. Vi indser ofte ikke hvor meget vi investerer i vores skønhed.

Du må dog indse at den rette pleje betaler sig. Det er den nemmeste måde at have velplejede øjenbryn på. Når de er smukke, behøver vi ikke at forbedre dem med make-up. Så vil du ikke se behovet for at forbedre deres look med permanent make-up eller henna.

Selvom Nanobrow koster mere end castorolie, så støtter det væksten af øjenbryn. Det er køb der kan give besparelser i længden.

23 kommentarer “Hvordan virker Nanobrow? Øjenbrynsserum tæt på”

 1. Sussi

  MEGA GLAMOUR! <3

  Svar
 2. Tanja

  Jeg har aldrig hørt nogen sige at de ikke er tilfredse med dem, Nanobrow er helt perfekt!

  Svar
 3. TatiMaj

  Jeg så effekter på mindre end en måned, jeg er så positivt overrasket over den her øjenbrynsserum!

  Svar
 4. Thea

  Min kosmetolog anbefalede Nanobrow og jeg er super taknemmelig for den virker perfekt og hver dag finder jeg endnu en artikel som den her – Nanobrow har gode holdninger og fede ingredienser!

  Svar
 5. Nanna

  jeg plejede at bruge øjenvippeserum på øjenbrynene men nu har jeg nanobrow og den er meget nemmere at bruge

  Svar
 6. Ella

  Jeg er helt enig med det her indlæg for jeg har også Nanobrow og det er perfekt!

  Svar
 7. Jennifer

  Castorolie… det er ligegyldigt

  Svar
 8. Clara

  Castorolie til øjenbryn virker ikke lige så godt som professionelle ingredienser og serummer fra gode mærker

  Svar
 9. Olivia

  Er der nogen der kan sige om man kan bruge det efter sygdom? jeg mistede mine øjenbryn på grund af kemo og jeg leder efter en redning

  Svar
 10. Ulla

  Næringsstoffer kan der aldrig blive for få af og nanobrow har mange ekstrakter så jeg synes du skal prøve den

  Svar
 11. tester

  Jeg skrev ne anmeldelse om Nanobrow på min blog. Den er fantastisk! Den bedste øjenbrynsserum jeg kunne have bedt om for mine sparsomme bryn der nu er fyldige og smukke <3

  Svar
 12. Meow

  Endelig noget der kan nære og genopbygge brynene fantastisk!!

  Svar
 13. Margrete

  kan jeg købe det i en butik? eller kun online?

  Svar
 14. Sabrina

  Virker på 4 uger og er meget effektiv, påføres nemt, jeg anbefaler den da det er en af de bedste serummer jeg har prøvet!

  Svar
 15. Inge

  Jeg var ret skeptisk over det her produkt, men købte det da jeg havde læst alle de gode anmeldelser og meninger om Nanobrow og.. jeg er helt enig! Det er effektivt, virker hurtigt, er effektivt og uproblematisk, 100% sandt!

  Svar
 16. joan

  Er Nanobrow et godt serum? Øh ja! Jeg laver en masse professionelle beautyopgaver og tester ofte produkter for at anmelde dem. Det her er min NUMMER ET fra de sidste par måneder <3

  Svar
 17. Mary

  Formørker, gør bryn tykkere og fyldigere, men nogle af de store huller i brynene er endnu ikke fikset. Jeg vil fortsætte med at bruge den!

  Svar
 18. Line C

  Jeg købte det med rabat og har brugt det i fire uger. Jeg er så chokeret over hvor godt det virker xD

  Svar
 19. Alba

  Enestående virkning, Nanobrow har helt sikkert reddet mine bryn fra permanent behandling!!

  Svar
 20. Irina

  Jeg foretrækker castorolie. Måske er det tykkere men også billigere

  Svar
 21. Stine

  #nanobrowforever

  Svar
 22. nysgerrig

  Hvad er prisen på Nanobrow? Kan jeg få det i Matas?

  Svar
  • Erika

   Super effektivt serum, det var årets fund for mig for jeg kunne ikke vokse mine bryn ud i lang tid. Kun med Nanobrow kunne det lade sig gøre. Jeg anbefaler det!!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *