Øjenbrynspen – hvordan bruger man den?

Tynde, ujævne bryn, asymmetrisk brynform…Det er tid til en forandring! Snup en øjenbrynspen for at få den langtidsholdbare effekt af præcist definerede bryn, der ligner at du lige har fået en microblading-behandling. At optegne dine øjenbryn med en brynpen er ikke svært, det kræver bare lidt øvelse og resultaterne vil måske overraske dig. Pennens skarpe tip skaber så tynde linjer at man kan snydes til at tro at det er rigtige øjenbrynshår. Du kan fylde områder med lidt mindre hår ud på en helt naturlig måde med korte strøg og derved fixe asymmetriske øjenbryn, mens du også tilføjer tredimensionel volume.

Først børste du dine øjenbryn med en spoolie eller en øjenbrynskam for at give dem den rigtige form. Start med at fylde områder med mindre naturlig hårvækst ud og definer så brynets form.Hold pennen vinkelret mod huden, så kun spidsen rører forsigtigt. Arbejd med hurtige og korte strøg, altid med hårvækstretningen. Begynd at arbejde dig vej fra den nederste øjenbrynslinje og skab så dybde ved at efterligne ægte brynhår i områder hvor det mangler hår. Du kan nemt opbygge hvor kraftig du vil have farven samt hvor meget volume dine øjenbryn skal have, alt efter hvor mange hårlignende strøg du tilføjer.

Hvilken brynpen er den bedste? Tjek vores top 3 ud og opdag de super langtidsholdbare og veganske øjenbrynspenne.


NANOBROW

En favorit i skønhedsindustrien, Nanobrow Microblading Pen er den eneste brynpen af sin slags, der giver et fejlfrit øjenbrynslook, inspireret af microblading teknikken. Den gør det muligt at opnå effekten fra microblading uden forpligtigelsen og dyre behandlinger i en professionel salon. Nu er der ikke behov for microblading-behandlingen for at gøre dine øjenbryn tykkere, fyldigere og mere definerede på ingen tid. Nanobrow øjenbrynpenens ultratynde og fleksible spids er perfekt til at skabe realistiske hårlignende strøg. Den vandtætte formel holder i 24 timer og mærkes næsten ikke på huden. Nanobrow Microbaling Pen er en af de mest præcise brynpenne med en ultratynd spids. Den giver dine bryn naturlig farve. Den viser sig at være et glimrende alternativ til microblading. Den fås i 5 forskellige nuancer. Den en lavet vegansk, indeholder ingen skadelige ingredienser og er ikke testet på dyr.

Farver:
→ Blond
→ Mørkeblond
→ Lysebrun
→ Mørkebrun
→ Espresso

✓ vegansk formel
✓ cruelty-fri
✓ ultratynd spids
✓ vandtæt
✓ fri for skadelige ingredienser


URBAN DECAY

Brow Blade Ink Stain + Waterproof Eyebrow Pencil

Urban Decay Brow Blade Ink Stain + Waterproof Eyebrow Pencil er en unik dobbeltsidet brynpen, der giver dine bryn microblading-effekt uden den dyre behandling. Enden med en blød og vandfast øjenbrynsblyant former, farver og optegner dine bryn for en fyldig effekt. Den er skrå for mere kontrol og større præcision under påføringen. Den anden ende består af en pen der skaber tynde linjer som ligner ægte brynhår. Urban Decay double-sided brow pen er tilgængelig i 9 farver. Den er vegansk, indeholder ingen parabener, phthalater eller sulfater og er ikke testet på dyr.

Farver:
→ Taupe Trap (alsidig taupe)
→ Brown Sugar (let medium brun)
→ Cafe Kitty (varm medium brun)
→ Natural Nana (neutral brun)
→ Brunette Betty (varm brun)
→ Gingersnap (rødbrun)
→ Cool Cookie
→ Dark Drapes (mørkebrun)
→ Blackout

✓ vegansk formel
✓ cruelty fri
✓ vandtæt
✓ fri for parabener, phthalater og sulfater
✓ dobbeltsidet (pen + blyant)


ANASTASIA BEVERLY HILLS

Micro-Stroking Detailing Brow Pen

Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen kommer med en lidt tykkere spids, som sikrer, at du super nemt kan opbygge fænomenal volumen. Den faste spids giver dig mulighed for at tilføje præcise hårlignende strøg for et fyldigt finish. Formlen smitter ikke af, den er vandtæt og tværer ikke ud. Spidsen udfylder eventuelle huller hurtigt, er nem at arbejde med og giver stor komfort. Spidsens lidt større størrelse påvirker ikke nøjagtigheden af de tegnede linjer væsentligt. Den fås i 9 nuancer. Pennens formel er vegansk, ikke testet på dyr og fri for skadelige ingredienser.

Farver:
→ Blonde (blonde)
→ Caramel (karamel)
→ Taupe (taupe)
→ Soft brown (let brun)
→ Medium Brown (medium brun)
→ Chocolate (chokolade)
→ Dark Brown (mørkebrun)
→ Granite (granit)
→ Ebony (ibenholt)

✓ vegansk formel
✓ cruelty fri
✓ vandtæt
✓ fri for parabener, phthalater, mineralolier, parfume, alkohol og talkum.