Hver dag bliver vores hår udsat for en række eksterne aggressorer, der bidrager til glansløhed og spaltning. Nogle af disse skadelige faktorer inkluderer stærk vind, koldt vejr og UV-lys produceret af Solen. Selv byforurening er katastrofalt for håret, hvor det bygges op på hårets overflade og gør det svagt. Desværre så tærer vores forkerte styling også på håret og kan gøre det kruset. EN af årsagerne til det, er overdreven varmestyling uden brug af nogen form for varmebeskyttelse. Er varmebeskyttelse virkelig så vigtigt?

Høje temperaturer og hårets tilstand

Selv hår med lav porøsitet bliver svagt og skrøbeligt når det ikke får den rette varmebeskyttelse. Hvis du ønsker at have smukt, fyldigt og håndterbart hår, så bør du altid sikre, at det har nok styrke til at bekæmpe skader. Brug af varmestylingredskaber uden at give håret “rustning” på først vil have katastrofale konsekvenser. Uanset om det genereres af en føntørrer, glattejern eller andre stylingredskaber, så tvinger en høj temperatur fugten til at slippe ud fra håret. Efter kort tid bliver håret skrøbeligt og kedeligt, hvilket ofte fører til udtynding. Desværre er der ingen procedure omkring brugen af varme, der ikke skader håret. Betyder det, at det er dårligt og ansvarligt at bruge et glattejern jævnligt? Selvfølgelig ikke hvis du har Nanoil Heat Protectant Spray. Med dette produkt behøver du ikke droppe dine yndlingsfrisurer.

Nanoil varmebeskyttende spray til hår

Hvad gør Nanoil Heat Protectant Spray til et perfekt produkt for dig?

Nanoil Heat Protectant Spray giver mange fordele til håret. Her er hvad du kan forvente at få, efter du sprayer dette produkt på dit hår før varmestyling.

  • Forhidnrer varmeskader fra varmestyling og sol
  • Udglatter skællag for at få glat og skinnende hår
  • Bekæmper statisk elektricitet og krus
  • Tæmmer viltre lokker
  • Er lavet med topingredienser
  • Har en behagelig duft
  • Efterlader håret behageligt blødt og glat

Det betyder, at du ikke bør glemme at påføre Nanoils termiske varmebeskyttende spray hvis du bruger varme til at style dine lokker hver dag. Det gør ingen forskel, om du har langt eller kort, tykt eller fint hår – Nanoil Heat Protectant Spray er designet til alle hårtyper uden undtagelser. Takket være de naturlige ingredienser, efterlader det ikke håret fedtet, som ellers ville tynge det ned. Derudover giver Nanoils spray ingen problemer med at fjerne det fra håret. Når først du inkluderer Nanoil Heat Protectant Spray i dit daglige skønhedsritual, så behøver du ikke at bekymre dig om dit hår længere. I stedet for langsomt at fjerne glans, styrke og modstandskraft i dit hår, så vil du kunne nyde effekten af glødende, blødt hår der nemt friseres og holder hele dagen.

Originale Nanoil hårplejeprodukter

Hvis du overvejer, hvor det er bedst at få fat i originale Nanoil-produkter, så tjek den officielle butik ved at besøge nanoil.dk. Her kan også lære andre skønhedsprodukter at kende, som tilbydes af Nanoil – der er et ret stort udvalg. For eksempel, kan du købe micellar shampoos, tofasede leave-in balsammer, hårmasker, samt planteolier og ansigtsserummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *