Tynde, svage og lige – sådan kan de fleste kvinders øjenvipper beskrives. Semipermanente extensions har desværre tendens til at svække dem, og overdrevet brug af mascara overbelaster de fine hår. Så det kan være en god idé at prøve en naturlig metode som Nanolash Lash Lift Kit – et lash lift og laminerings-kit til brug derhjemme. Hvad skal du vide om det?

Lash lift og laminering – længere og regenererede vipper

Det er ikke til at komme uden om, at der findes et utal af vippebehandlinger i skønhedssaloner verden over. Du kan vælge semipermanente extensions eller henna. Men det er efterhånden blevet populært med lash lifts og laminering.

Denne behandling gør vipperne lange, bukkede og fyldige ved brug af naturlige produkter, der genopbygger vipperne. Det betyder, at hullerne i deres struktur fyldes, så de genoprettes ordentligt. I mellemtiden kan de særlige stænger bruges til at forme og bukke vipperne.

Behandlingen er ikke tidskrævende, men den kan være ret dyr, når den udføres i en skønhedssalon. Derfor er det værd at overveje et Nanolash Lift Kit. Det er udviklet til folk, der gerne vil lave et lash lift derhjemme, og giver samme resultater som du ville opnå gennem en behandling på en skønhedsklinik.

Lash lift med et sæt fra Nanolash

Nanolash Lift Kit – hvad er det for et sæt?

Nanolash Lift Kit er et banebrydende skønhedsprodukt. Lad os starte med det faktum, at brandet er kendt for makeup og kvalitetsprodukter til pleje og styling af vipper. Nu overrasker det endnu engang med et lash lift kit, der kan bruges hjemme på matriklen.

Sættet består af tre produkter, der hver især er mærket med et tal, afhængigt af hvornår i processen de skal bruges. Der er tale om 10 poser à 0,5 milliliter af hvert produkt. Produkterne er lavet med naturlige ingredienser såsom abessinsk olie og druekerneolie, hvilket gør, at de er sikre og regenererer vipperne.

Derudover indeholder dette Nanolash kit til lash lift og laminering også silikone-stænger – 3 sæt i 3 størrelser fra S til L. Du kan justere størrelsen, afhængigt af, hvordan du gerne vil have vipperne til at bukke. Der er også Lash Lift-lim til at sætte stængerne fast samt andet nødvendigt tilbehør.

Alle produkter er i høj kvalitet. Derudover er Nanolash Lift Kit ikke kun lavet til professionelle vippe-artister, men også til helt normale kvinder uden erfaring indenfor øjenvippelaminering. Laminering og lash lift kan forbedre vippernes tilstand uden at skabe en kunstig effekt eller overbelaste hårene.

Hvordan udfører man en laminering derhjemme med et Nanolash kit?

Nanolash Lash Lift Kit er meget nemt at bruge. Husk at læse instruktionerne og rense vipperne, før du påfører produkterne. Derefter gør du som følger:

  • vælg den rette størrelse silikone-stænger og placer dem på øjenlåget ved hjælp af den medfølgende lim;
  • påfør produkterne et af gangen i den rækkefølge, der er beskrevet på etiketten – hvert produkt skal sidde i ca. 7–10 minutter;
  • fjern et produkt, før du påfører det næste.

Tør og red til sidst vipperne, og fjern silikone-stængerne. Du vil kunne se resultatet af dit lash lift og laminering med det samme. Glem alt om din lash curler – du har ikke brug for den længere.

Lash lift og laminering

Lash lift med et sæt fra Nanolash – resume

Når du vælger Nanolash Lift Kit, investerer du i et kvalitetsprodukt og et perfekt look. På få minutter kan du få vipper, der ser længere og mere fyldige ud, og behandlingen genopbygger endda deres struktur. Og du behøver ikke engang forlade huset. Hele behandlingen kan udføres sikkert derhjemme, og du kan lige så godt lægge lash curleren væk med det samme.

Prøv det selv. Nanolash Lift Kit får positive anmeldelser online. Derfor er vi slet ikke i tvivl om, at der er tale om et fantastisk produkt.