nanoil ARGANOLIE

Drømmer du om flot og langt hår? Ønsker du, at appelsinhuden og strækmærkerne skal forsvinde fra din krop? Overvejer du, hvad du kan gøre for at forhindre fine linjer og genoprette fasthed i huden? Mød den multifunktionelle arganolie fra Nanoil, der sløver aldring, fremmer hårvæksten, styrker neglene… og meget mere!

Nanoil Argan Oil: 100% økologisk | uraffineret | koldpresset

INCI: Argania Spinosa Kerneolie

Størrelse: 50 ml / 1.69 fl oz

Der er over 100 værdifulde bestanddele, der flyder rundt i arganolien, som skaber et kraftfuldt og alsidigt produkt for alle. Nanoil Argan Oil er en antioxidant, der bekæmper frie radikaler og dermed forhindrer for tidlig aldring af huden. Det fugter og forbedrer også hudens elasticitet. Uanset hudtypen, så hjælper arganolie dem alle med at se flottere ud.

Hvis du leder efter en neglebalsam, der er fri for syntetiske fyldstoffer, så kan Nanoil Argan Oil være din løsning. Ecocert-certifikatet beviser denne olies høje kvalitet.

Arganolie, der udtrækkes fra det marokkanske argantræ og er kendt af nogle som “livstræet”, er verdens mest populære kosmetiske olie. Hver dråbe af Nanoils arganolie plejer huden, håret og neglene.

Bestanddele af ren arganolie

80% af Nanoil Argan oil består af essentielle umættede fedtsyrer. De tilbyder udelukkende fordele for huden og håret. Derudover har ren arganolie:

  • oliesyre transporterer næringsstoffer til huden og hårets dybeste lag,
  • phytosteroler hæmmer aldring og promoverer et ungdommeligt udseende,
  • flavonoider reparerer og genopliver både håret og huden,
  • vitamin E bekæmper frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring,
  • butyrospermol lindrer og beroliger irriteret hud; perfekt aftersun-pleje,
  • polyphenoler beskytter huden fra alle slags skader,
  • omega-3 og omega-6  er vigtige for huden til at fungere ordentligt.

Effekter ved Nanoil Argan Oil for håret & huden

Denne super lette arganolie virker for alle. Det tolereres fint af alle hudtyper og kan bruges som et helt naturligt alternativ til almindelig ansigts- og øjenserummer. Da dette skønhedsprodukt er lavet af blot én ingrediens, kan du påføre det til sensitiv, akneplaget, skadet og fedtet hud for at fugte, forbedre fasthed og få en sundere teint.

Det samme gælder hårpleje. Arganolie genopretter glans i glansløst hår og accelererer væksten betydeligt. Masser olien ind i hovedbunden for at håndtere ukontrolleret udtynding og berolige talgkirtlerne. Spaltede spidser? Påfør arganolie til spidserne hver dag for at se forbedringen.

Gnid arganolie ind i neglepladerne og neglebånd jævnligt i et par uger, så vil de stoppe med at knække og flække. Hvis du fordeler et par dråber af denne gyldne olie på dine hæle, knæ og albuer, gør du huden blødere og fugtet. Glem ikke at påføre en lille mængde koldpresset arganolie til øjenområdet og vipperne for at forbedre elasticiteten ved begge.

nanoil ARGANOLIE

God værdi & en stor størrelse

Online anmeldelser har bevist at multitaskende Nanoil Argan Oil elskes af tusindvis af kvinder og specialister fra skønhedsindustrien fra overalt i verden. Ved at købe én flaske kan du få op til 50 ml af den fantastiske og veganske skønhedseliksir. Den hurtigabsorberende olie gør det nemt og hurtigt at fordele den over hvilken som helst kropsdel, der har brug for fugtning og næring.

Ved at bruge Nanoil kan du være sikker på, at du udsætter kroppen og håret for den bedste behandling. Det gælder ikke blot arganolie men også de andre skønhedsprodukter som Nanoil har i sit almindelige udvalg.