Ligesom kroppen, ansigtet eller neglene, så kan håret heller ikke forbedre sig selv. Alle elementer i vores look har brug for passende daglig pleje og styrke. Opgaven er nem, hvis du er generet af, at håret bliver forværret: Du skal bare give et protein, der er essentielt for reparation af håret. Dette protein er kendt som keratin. Vælg den rette hårbalsam for at se forbedring super hurtigt. Vi præsenterer den bedste balsam til skadet, livsløst og glansløst hår. Nanoil Keratin Hair Conditioner giver maksimal næring, og håret bliver flottere dag efter dag.

Nanoil Keratin Hair Conditioner – hvorfor skal du bruge det?

Denne intensive pleje er rettet mod at styrke og reparere skadet hår. Det indeholder en stor dosis af den bedste keratin, der opfylder hårets skaft, styrker og forbedrer tilstanden, udseendet og glansen i håret. Dette produkt beskytter håret hele dagen og forhindrer skader på grund af vind, koldt vejr, sollys eller varme. Det er muligt fordi Nanoil Keratin Conditioner er en tofaset leave-in mist – du renser det ikke ud. Det bliver på dit hår, beskytter det, fremmer dets look og giver en fin glans.

Nanoil Keratin Hair Conditioner: To faser til to effekter

Nanoil Keratin Conditioner er en let men yderst reparerende balsam som du sprayer på håret, så det kan virke på to forskellige niveauer.

  1. Det trænger ind i de indre strukturer for at fikse skader.
  2. Det fremmer det eksterne lag i håret, booster glans og beskytter mod skader.

bedste balsam til skadet hår med keratin Nanoil

Nanoil Keratin Hair Conditioner: 4 gode effekter på håret

  1. Omgående glans, nem børsterutine, flottere hår.
  2. Intens hårreparation, selv på ekstremt skadet hår.
  3. Mikroskopisk beskyttende lag på hårets overflade.
  4. Anti-krus og statisk effekt.

Hvordan bruger man Nanoil Keratin Hair Conditioner?

Brug det efter shampoo, da vådt hår nemmere kan absorbere og blive repareret, elelr på tørt hår i løbet af dagen. Ræk ud efter det, hvis dit hår skal bruge beskyttelse mod sollys, vind, iskoldt vejr og forurening, eller før styling for at give en styrkende og udglattende effekt. Spray Nanoil Keratin Conditioner på håret for at se at det bliver blødt og glødende, men også nemt at style!

Nanoil Keratin Hair Conditioner i anmeldelserne

De bedste ratings på ranglister og de mest positive udtalelser – der er ingen tvivl om, at Nanoil har opnået succes med denne keratinbaserede leave-in behandling. Prøv den, og se at det er den nye musthave i dit arsenal af hårpleje.

Dette professionelle produkt er let tilgængelig og lavet til brug i hjemmet! Påfør det hyppigt for at give dit hår en chance for at vokse sig stærkere, flottere og mere livligt. Nanoil Keratin Conditioner plejer enhver hårtype, inklusive overbehandlet, slapt, meget tørt og træt hår.

Vent ikke længere, træd ind i Nanoils verden! Gå ind på www.nanoil.dk og vælg en perfekt balsam til din frisure. Opdag andre fantastiske produkter, der spænder mellem shampooer, olier og balsammer til plejende hårmasker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *