AHA behandling er blevet yderst populær, takket være de fantastiske egenskaber som glykolsyre har at byde på. Glykolsyre er et kemisk skrubbemiddel. Porerne ved næsen tilstoppes let; ved at eksfoliere hudens overflade signalerer man til huden at den skal producere mere ny hud, hvilket hjælper med at forebygge tilstopninger.

Der findes to forskellige skrubbemidler: mekaniske og kemiske. Mekaniske produkter skraber det øverste hudlag af. Denne type behandling fjerner død hud men kan nemt irritere huden og forstærke inflammationer. Kemiske produkter kræver derimod at man hælder syre på huden for at eksfoliere den. Disse produkter forårsager ingen irritationer. Glykolsyre bruges mest ofte i disse skrubbemidler, da det er en yderst effektiv syre. Skrubbemidler i butikker og på apoteker indeholder koncentrationer på op til 10%. Køb kun 8% og opad – disse produkter producerer de bedste resultater.

AHA Efect (1)AHA er en behandling som passer perfekt til travle mennesker som gerne vil opfriske huden og få teinten til at se lysere ud uden at skulle sætte flere timer til side. Den passer perfekt til tør hud eller hud som er tilbøjelig til at udvikle acne. Efter rensning bruges den naturlige Alpha Glykolsyre og Salicylsyre på huden. Det øverste lag bliver skånsomt eksfolieret og ny, klar hud afsløres. En let peeling hjælper med at udglatte og reducere fine linjer, rynker, og misfarvninger. Den arbejder sig dybt ned i porerne for at opløse acne. Du vil måske opleve en prikkende fornemmelse – dette er blot et tegn på at frugtsyren virker.

Umiddelbart efter AHA sessionen vil du opleve at din hud ser ung, pink, og frisk ud. Behandlingen tager ikke længere end en halv time. Husk altid at beskytte huden mod solen bagefterbehandlingen, for at beskytte den mod solskoldninger. Hvis du gerne vil se lækker ud til en særlig begivenhed anbefaler vi at du foretager en AHA behandling et par uger før – på den måde vil du have dejlig, glødende hud til tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *