god ansigts fugtighedscreme

Den bedste fugtighedscreme … hvad betyder det egentlig? Fugt er vigtigt for enhver hudtype – tør, normal, kombineret og fedtet. For at give din hud tilstrækkelig fugt, skal du vælge produkter, der indeholder ingredienser som planteekstrakter, glycerin, naturligt smør, olier og vitaminer. De skaber nemlig et beskyttende skjold på din hud for at øge dens forsvarsevner og forhindre den i at tørre ud. Tør og følsom hud er særligt udsat for miljømæssige faktorer. GHASEL har, med huden i tankerne, skabt en meget fugtgivende maltesisk honning ansigtscreme, nemlig Maltese Honey Face Moisturiser. Her er alt hvad du behøver at vide om den!

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser – et unikt honningbaseret skønhedsprodukt

GHASEL fugtighedscreme blev oprindeligt skabt til tør hud, med manglende udstråling, var dehydrering og med svag hydrolipidbarriere. Honning kombineret med plantebaserede aktive ingredienser bringer beroligende lindring til selv ekstremt tør hud. Den danner et tyndt beskyttende lag på huden, som beskytter mod irritation og fugttab. Den lette formel overbebyrder ikke huden og absorberes hurtigt hvorefter huden efterlades dejlig blød. GHASEL creme er ideel både som dag- og nat ansigtscreme.

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser hjælper med at genoprette din ungdommelige udstråling og vitalitet. En daglig dosis af essentielle aktive ingredienser, vitaminer og mineraler sikrer at din hud forbliver i den bedst mulige tilstand. Nøglen til større selvtillid er smuk og sund hud. Forelsk dig i din hud med GHASEL!

GHASEL Moisturiser indeholder uerstattelige aktive ingredienser

  • Maltesisk honning – styrker huden, genopretter dens elasticitet og smidighed, indeholder antibakterielle samt kraftigt fugtende og nærende egenskaber. Indholdet af C-vitamin forbedrer hudtonen, lysner nænsomt huden og hjælper med at bekæmpe misfarvninger og ar fra akne.
  • Sheasmør – er en unik ingrediens, der giver intensiv fugt og smører huden, reducerer irritation og pletter, udfylder og udglatter fine rynker, stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin og indeholder desuden vitamin A, E og F.
  • Ricinusolie – er en rig kilde til umættede fedtsyrer, der er nødvendige for at huden fungerer  optimalt og for at danne beskyttende barriere. Den fugter også intensivt og takket være E-vitamin forynger og genoprettes vitaliteten.
  • Koffein – stimulerer og giver energi til trist og træt teint, det forbedrer mikrocirkulationen og reducerer hævelser, således at ansigtet får ny udstråling og et friskt udseende.
  • Salvie – salvieekstrakt beskytter hudceller mod ældning, renser porerne og har antibakterielle egenskaber og reducerer acnesymptomer.
  • Grøn te – der nok er bedst kendt for sine antioxidantegenskaber, renser og toner, regulerer talgproduktionen, reducerer betændelse og bekæmper ufuldkommenheder og pletter i huden.
    Lær mere: www.ghasel.mt