Øjenvippe extensions kan ændre dit look på en dramatisk måde. Med dem kan du se mere tiltrækkende, sexet, og selvsikker ud. Er extensions ligeså gode som lange, naturlige vipper? Læs videre for at finde ud af hvordan man får extensions og hvilke forskellige typer der findes.

Hvad er vippe extensions? At have vippe extensions betyder i bund og grund bare at man limer én falsk øjenvippe fast til én naturlig vippe. Det lyder måske nemt, men behandlingen skal foretages af en kvalificeret øjenvippetekniker i en skønhedssalon. Du kan ikke gøre det selv, så det er vigtigt at du finder en god specialist.

falsrise

De falske øjenvipper limes på med en specielt udviklet, sikker lim. Afhængig af hvilke præferencer du har kan teknikeren justere adskilte vipper, klynger, eller striber. Under behandlingen adskiller teknikeren øjenvipperne og renser dem for støv og makeuprester med specielle børste. Det er vigtigt at kosmetologen skaber en afslappende atmosfære så kunden føler sig godt tilpas under hele behandlingen. Med hjælp fra en lille pincet limer kosmetologen den falske øjenvippe på den naturlige vippe, tæt på vippelinjen. Syntetiske og mink (naturlige) vipper holder så længe det tager den naturlige vippe at falde ud – hvis man plejer dem ordentligt. Hvis man ikke plejer dem ordentligt kan de falde ud for tidligt. Hele extensions behandlingen tager mellem én og to timer. Under denne behandling ligger kunden med øjnene lukket. Kunden kan vælge vippernes form, længe, og materiale. Det er kosmetologens job at give kunden informerede anbefalinger så denne kan vælge de bedste øjenvipper.

Der er mange måder hvorpå man kan få lange, tykke øjenvipper, såsom at bruge en god øjenvippebalsam. Du kan for eksempel bruge Nanolash, som effektivt gør vipperne tykkere og mørkere. Balsammen er sprængfyldt med vitaminer og mineraler, så folk med hudallergier og sensitiv hud kan sagtens bruge Nanolash.

Sådan forlænger du dine vipper. En af de mest populære måder at forlænge ens vipper på er med 1:1, 2:1, og 3:1 metoderne. Den første er den mest populære, da den opnår det mest naturlige resultat. Øjenkosmetologen adskiller de naturlige øjenvipper og limer en falsk vippe til med en speciel lim. Behandlingen kan tage op til tre timer, så sørg for at ligge dig godt til rette. Bruger man 2:1 metoden skal den naturlige øjenvippe holde to falske vipper. Som du nok kan gætte skal den naturlige øjenvippe holde tre falske vipper med 3:1 metoden. Da de naturlige vipper kan blive skadede og gå i stykker på grund af vippernes vægt anbefales det at bruge mink eller silke vipper, som er betydeligt lettere end deres syntetiske modparter.

predĺžiť riasy

Forskellige typer syntetiske vipper. Hvis du ikke har råd til at få vippe extensions hos en optrænet kosmetolog men gerne vil have looket kan du købe falske øjenvipper og lime dem på selv. Denne metode medbringer ikke semipermanente resultater; du vil højst sandsynligt være nødt til at tage vipperne af inden du går i seng. Der findes et hav af falske vipper online og du kan selv vælge form, længde, tykkelse, og farve. Du skal bare bruge en pincet og limen som hører med til vipperne. Denne type extensions anbefales til folk som gerne vil se fantastiske ud til specielle begivenheder.

Øjenvippe extensions. Extensions er et fantastisk alternativ til folk med korte og sparsomme vipper som gerne vil ændre deres look. Det er dog vigtigt at vide at det kun er kvalificerede øjenkosmetologer som kan udføre extensions behandlingen. Prisen afhænger hovedsageligt af hvor mange falske øjenvipper der skal til og hvilket materiale de er. Selve behandlingen er tidskrævende, så sørg for at du har sat masser af tid til side. Det er en mirakelmetode men anbefales ikke til folk som er allergiske overfor kosmetologens lim eller i øjeblikket døjer med øjeninfektioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *