Naturlige øjenvipper kræver ofte meget arbejde for at få dem til at blive synligt bukkede og flotte. Det viser sig dog, at der findes en holdbar måde. Det er muligt takket være lash lift og lamination. Hvad er et lash lift? Hvad er lash lamination, og hvordan finder man det rigtige produkt til hjemmebrug? Følgende rangliste over de bedste lash lift- og lamineringskits kan hjælpe.

Lash lift og lamination – hvad er det, og hvordan laver man det?

Før vi går videre til de mest interessante kit, er det værd at forklare, hvad lash lamination er, og hvordan et lash lift ser ud. Disse to behandlinger er en stadig mere populær valgmulighed blandt skønhedssalonkunder. 

Lad os starte med et lash lift. Hvad består det af? Denne metode sikrer et varigt løft og bukning af de naturlige øjenvipper. Dette er muligt takket være brugen af passende produkter, der ændrer hårets struktur – de opløser først keratinbindingerne for at skabe dem på ny, når vipperne er korrekt formet. På denne måde kan du opnå en holdbar effekt.

Hvad er lash lamination? Denne behandling udføres generelt sammen med lash lift. Det forlænger dets effekt, da vipperne bliver ekstra næret takket være påføringen af yderligere produkter. En lamination behandling gør det også muligt at gøre vipperne mere fyldige visuelt samt forbedre ens look.

Hvordan udfører man trin for trin lash lift og lamination? Trods hvad det måske ser ud til, er det virkelig simpelt, og stort set enhver kvinde kan udføre dette. Man kunne tro, at en kosmetolog kan levere de mest spektakulære og langvarige effekter, men lash lamination derhjemme kan gøre at du sparer mange penge, og at resultaterne er lige så fantastiske.

Det første trin før lash lamination er at rense vipperne og området omkring øjnene grundigt for makeuprester og andre produkter. Til dette formål anbefales det at bruge en oliefri makeupfjerner, eller endnu bedre – en vippe- og brynshampoo. Derefter skal du trimme silikonestængerne (som sædvanligvis medfølger i et lash lift kit) til den passende størrelse og forsigtigt påføre dem på dine øjenlåg. Når stængerne er på plads, er det tid til at bruge limen og langsomt rede vipperne op på dem, så de er præcist adskilt.

I de næste trin påføres produkterne fra kittet på vipperne i den rækkefølge, producenten har angivet. Som regel starter man med en aktivator, derefter bruges en neutralisator, efterfulgt af en balsam som en keratin booster. Når hvert produkt påføres, er det nødvendigt at følge instruktionerne med hensyn til påføringsmetode og den tid, der er nødvendig for at fjerne produktet.

Når alle produkterne er påført, skal du forsigtigt fjerne silikonestængerne og børste igennem vipperne med en speciel spoolie eller en kam. Sådan laver du et lash lift og lamination. Hvor længe varer effekten? Det afhænger af det valgte kit. Generelt kan du regne med at det holder i 6 til 8 uger.

Lash lift og laminering – kits, der er værd at overveje. Rangliste over bedste produkter

Ranglisten er en glimrende hjælp til at træffe en beslutning, hvis du har planer om at købe et kit til lash lift- og lamination. Den omfatter nogle af de mest interessante produkter på markedet. Når vi præsenterer lash kits til hjemmebrug, kigger vi blandt andet på nem påføring og produktets pris. Her er de bedste kits til DIY-lash lamination til hjemmebrug.

1. Lash lift og lamination kit – Nanolash Lash Lift Kit

nanolash lash lift kit

Nanolash har lanceret et af de bedste produkter på markedet – Lash Lift Kit til lash lamination derhjemme. Det er en fantastisk mulighed for kvinder, der går op i smukke, sunde og, vigtigst af alt, helt naturlige øjenvipper. Ved at vælge det professionelle lash lamination kit fra Nanolash får du alle de produkter og det tilbehør, der skal bruges til behandlingen.

Kittet indeholder:

 • 10 poser med en aktivator
 • 10 poser med en neutralisator
 • 10 poser med en keratin-booster
 • lim
 • 3 børster
 • 3 par silikonestænger

Når du har udført et lash lift med dem, får du hurtigt øje på effekten. Kittet fra Nanolash er også brugbart med hensyn til produktformler. Produkterne indeholder hydrolyseret keratin og lanolin. Øjenvipperne er også perfekt fugtede takket være en kombination af oliven-, avocado-, vindruekerne-, kokos- og abyssinianolie. De bliver også skinnende og bløde takket være silke og panthenol. Produkterne i kittet er nok til 10 komplette lash laminations, hvilket gør forholdet mellem kvalitet og effektivitet og pris meget fordelagtigt.

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

MIYA LASH-produktet er et professionelt kit til lash lamination, som også er fantastisk til hjemmebrug. Det er ikke overraskende, at det er ret populært. Det er et fremragende valg for enhver kvinde, der ønsker at købe et komplet kit, der indeholder alt, hvad der skal bruges til at lave et lash lift og en lash lamination til en attraktiv pris. Resultatet er smukke vipper uden touch-ups eller brug af vippebukker i de næste 6 uger.

MIYA LASH-kittet indeholder et komplet udvalg af produkter til lash lift og lamination, plus:

 • Mascarastænger,
 • Lash lamination børster i forskellige former,
 • Lash lift pick
 • Eye patches
 • Silikonestænger

3. Kit til lash og brow lamination Protein Reconstruction System Zola

Zolas produkt er et eksempel på, at du ikke behøver et stort kit for at lave en lash lamination derhjemme. Kittet indeholder ikke noget tilbehør, og alt, hvad du kan finde i det, er 3 produkter i glasflasker. De er mærket med navne og numre. Hvert af dem repræsenterer et af de tre trin, der ifølge producenten skulle gøre det muligt at lave en lash lamination hurtigt.

Zola kittet indeholder:

 • Protein Strong Lifting 
 • Protein Fixer 
 • Proteinpleje

Hvad dækker dette over? Den første af flaskerne er Protein Strong Lifting. Dette produkt er designet til at åbne skællaget og opløse keratinbindinger. Det gør vipperne mere fleksible og mere modtagelige for en ny form. Den anden er Protein Fixer, som er meget simpel. Formlen genopbygger keratinbindinger og fikserer vippernes buk. Den tredje er Protein Care, som genopbygger øjenvipperne yderligere, giver dem glans og gør dem visuelt mere fyldige.

3-trins lash lamination udføres som øjenbrynsmakeup. Produkterne påføres et efter et på samme måde som mascara ved hjælp af en rund børste. På den måde har Zola-mærket fundet en måde at gøre behandlingen af lash lift og lamination så nemt og behageligt som muligt.

4. Elleebana Lash Lift – lash lift starter kit

Det næste på listen er et professionelt lash lift kit fra Elleebana. Med muligheden for op til 60 anvendelser, forudsat at behandlingerne udføres den ene efter den anden, er det et fremragende valg for kosmetologer. Til hjemmebrug er antallet af anvendelser også rigtig godt, da kittet indeholder 15 par poser. 

Elleebana-kittet indeholder:

 • 15 par poser med aktivator og neutralisator 
 • Lim med børste 
 • Silikonestænger
 • Metal applikator til lash lift 
 • En børste 
 • En skumfjerner

Ulempen ved dette kit er dog den høje pris, som kan virke afskrækkende, hvis man overvejer at bruge det alene derhjemme. På den anden side burde det ikke være så stort et problem for professionelle.

Til gengæld er det en fordel, at man kan købe de enkelte produkter i kittet hver for sig.

5. RefectoCil Lash Lift

Lash lift kittet fra RefectoCil er også en interessant mulighed, som kommer i en stilfuld makeup-taske. Dette kit adskiller sig fra andre ved sin meget hurtige anvendelse. Takket være produkternes unikke formel kan man lave et lash lift på bare 13 minutter.

Kittet indeholder:

 • 3 par silikonestænger i størrelserne S til L
 • 2 tuber med en formel til lash lift
 • 2 tuber med en neutralizer 
 • En flaske lim 
 • Lash lifter
 • 2 mini skåle
 • 2 børster

Lash Lift-kittet er et perfekt valg for kvinder, der ønsker en effekt af synligt flotte, fyldigere og dramatisk bukkede vipper, som kan opnås på kort tid. Efter behandlingen holder effekten i op til 8 uger.

6. Fleeky Lashlift Kit

En gave, der giver dig mulighed for at lave lash lamination derhjemme? Kittet fra Fleeky vil fungere perfekt. Det kommer i en stilfuld indpakning, hvilket gør det til et perfekt gavevalg. Alle ingredienserne er veganske og ikke testet på dyr. Kittet indeholder alt, hvad du skal bruge til en lash lift og lamination behandling.

Kittet indeholder:

 • 2 poser med Lash Lift
 • 2 par silikonestænger i størrelserne S og M
 • lim
 • 2 vippebørster
 • 4 påsætningspinde
 • Redskab til vippekam
 • 2 kamme

Der er nok til 2 til 4 applikationer. Det er en god idé til kvinder, der overvejer at kaste sig ud i lash lift og lash lamination. Hvis du ønsker, at indholdet i kittet skal holde længere, skal du vælge Maxi Kit. Det er et lignende sæt, men med flere produkter til at udføre 5 til 10 applikationer.

7. Thuya lash lift kit

Dette er endnu et meget interessant kit til lash lamination. Ranglisten ville ikke være komplet uden produktet fra Thuya, som er meget alsidigt. Det kan nemlig ikke kun bruges til at lash lift og lamination, men er også god til bryn, der stikker ud i forskellige retninger. Alt sammen takket være den specielle formel i den permanente gel, som indeholder thioglycolsyre, der er sikker for hårene og giver dig mulighed for at give dem den ønskede form.

Kittet indeholder:

 • Permanent gel 
 • Neutralisator 
 • Regenererende vippe- og øjenbrynscreme med arganolie
 • Silikonestænger i størrelse M
 • Træpind

Hvad bør man overveje, før man vælger et kit til lash lift- og lamination?

Der er mange ting, man skal overveje, før man køber et kit til lash lamination. Ranglisten tager kun højde for nogle få af dem. Ud over faktorer som pris, nem påføring og behandlingens varighed skal du også overveje forskellige personlige præferencer. Det kan være allergi over for visse ingredienser eller din egen opfattelse af bestemte mærker.

Når du køber et professionelt lash lamination kit til hjemmebrug, skal du være opmærksom på, om det er et komplet produkt. Nogle gange sker det, at det mangler tilbehør, der er nødvendigt for at udføre behandlingen, eller som forenkler den betydeligt. De bedste lash lift kits indeholder alt, hvad der er nødvendigt til behandlingen.

Lash lamination er ikke en særlig svær behandling at få lavet derhjemme. For kvinder, der ikke er vant til at lægge makeup regelmæssigt, kan processen dog være vanskelig. I dette tilfælde kan lash lift og lamination derhjemme kræve lidt mere tid.