Har du nogensinde drømt om at have lange, tykke vipper? Hvis svaret er ja kan du nu få drømmen til at gå i opfyldelse med Nanolash øjenvippebalsam. Denne amerikanske balsam fremstilles på en fantastisk formular som stimulerer vippevækst på en måde som både er sikker og sund.

Produktet er velkendt i Nordamerika og er endelig blevet lanceret i Europa. Formålet med Nanolash er at hjælpe kvinder som er trætte af deres korte, sparsomme vipper på en sund mod som ikke er skadelig, modsat vippe extensions og falske vipper.

nanolash

Formularen er sprængfyldt med Biotin Tripeptyde-1, hvilket gør balsammen er yderst effektiv. Den sensitive hud rundt om øjet plejes også takket være de æteriske olier fra den bitre orangeblomst. Denne ingrediens hjælper balsammen med at nå dybere ind i huden, helt ind til vippernes rødder, for at ernære og hydrere dem. Nanolash får dine vipper til at se mørkere ud og dækker dem derudover også med et beskyttende lag som resulterer i at færre vipper falder ud eller knækker.

Du vil begynde at kunne se resultaterne efter kun 15 dages daglig brug. De bedste resultater opnås dog først efter 1-2 måneders brug. Øjenvipperne vokser sig ikke sunde og raske natten over, så lidt tålmodighed skal der til for at gennemfør hele forløbet. Efter 3 måneder anbefales det at bruge balsammen 2-3 gange om ugen for bedst at vedligeholde de lange vipper.

nanolash

Det er sikkert at bruge Nanolash. Balsammen er blevet testet af øjenlæger og klinisk godkendt af selvstændige laboratorier. Der er ingen registrerede bivirkninger, så selv folk med sensitiv hud kan bruge Nanolash uden at få rød og irriteret hud. Derudover kan den bruges af folk med kontaktlinser, vippe extensions, og permanent makeup.

Adskillige forskellige undersøgelser og testpersoner fra verden over har bekræftet at Nanolash rent faktisk virker. Du kan blive den næste kvinde som nyder produktets fantastiske resultater. 299DKK ikke mange penge for et produkt som vil få dig, og alle omkring dig, til at blive smaskforelskede i dine vipper.

17 kommentarer “Få forførende øjenvipper med Nanolash øjenvippebalsam”

 1. Katrine

  Alletiders serum! Mange mennesker spørger mig om jeg har øjenvippeforlængelser eller om det er mine rigtige øjenvipper 😀

  Svar
 2. Lissa

  Jeg har brugt det jævnIigt i treuger nu og forskellen er utrolig! Mine vipper blev længere og mørkere. Jeg glæder mig vildt til at se dem om en måned! :))

  Svar
  • Victoria

   Det gjorde ikke mine vipper mørkere, men de er meget længere og stærkere

   Svar
 3. Annika

  Jeg hørte om det, og når jeg er færdig med revitalash, vil jeg prøve det. Indtil videre er jeg ikke tilfreds med virkningen af dette

  Svar
  • susse_23

   Jeg har haft ret mange øjenvippeserummer indtil videre, og foreløbig tror jeg at den her nanolash virker bedst

   Svar
   • Jonna

    Jeg har prøvet det før! Jeg kan huske jeg var overrasket over, at et øjenvippeserum kan gøre undere med øjenvipper! ”

    Svar
 4. Agnete

  Det var ikke noget særligt, synes jeg, det koster så mange penge, at det burde give rigtig gode resultater

  Svar
 5. Britt

  Jeg købte det, fordi jeg var påvirket af de positive meninger, og jeg var glædeligt overrasket over de fantastiske resultater! Jeg kan varmt anbefale det !

  Svar
 6. Lissy

  Jeg begyndte at komme amerikansk olie på viperne, men hvis det ikke virker vil jeg bestille dette serum

  Svar
 7. Carla

  Jeg har det og jeg elsker det! Sådan en lillebitte flaske og alligevel er det så drøjt og EFFEKTIVT!

  Svar
 8. tulle

  Det er lidt for dyrt ;/

  Svar
 9. Lena

  min skønhedsekspert bruger det og hendes vipper er fantastiske. Så lange og flotte

  Svar
 10. Susan

  Vil det være med til at gøre mine øjenbryn tykkere? Er der nogen, der nogensinde har prøvet det?

  Svar
  • Laurine

   Alle vippeserummer kan bruges på øjenbrynene

   Svar
  • Asta

   Jeg kommer mit nanolsh på både øjenvipperne og brynene! Jeg så, at der var nye øjenvipper og øjenbrynshår på vej:))

   Svar
 11. Daniella

  Jeg vil i hvert fald prøve det

  Svar
 12. Linda

  Det er dejligt, for det irriterede ikke huden på øjenlågene som alle de andre serummer

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *