Falske øjenvipper er blevet mere og mere populære blandt kvinder i alle aldre. Takket være det store udvalg kan du enten få større øjne eller prøve dig frem med et sjovt look. Igennem de seneste år er de blevet et af de grundlæggende makeup værktøjer.

Nyttige informationer vedrørende falske vipper – falske vipper skal anvendes dagen før begivenheden (nytårsaften, bryllup, galla) og altid af en kvalificeret øjentekniker. Sæt dem ikke på selv, da dette kan resultere i en langt fra ønsket effekt.

rias3

Hvordan putter man vipperne på og hvordan tager man dem af? Øjenområdet skal først og fremmest være rent og tørt. Du kan vælge at starte med at børste vipperne med mascara, men så skal du vente med at bruge de falske vipper til mascaraen er helt tår. Falske vipper købes i en standardstørrelse, så det er vigtigt først at måle dem mod øjet og klippe dem til. Den specielle lim som følger med pakken skal bruges direkte på vippelinjen. Kosmetologen venter til limen har den rette tykkelse og bruger den derefter med en pincet. Det er ikke et problem hvis limen er hvid og synlig – den bliver gennemsigtig indenfor et minut. Lad være med at blinke mens limen tørrer. Opnå et mere naturligt look ved at dække alle vipperne med et tyndt lag af den samme mascara som du brugte tidligere.

1:1 Metoden virker på en helt anden måde. Kosmetologen dypper én falsk øjenvippe i limen og limer den til roden af den naturlige øjenvippe. Det er en tidskrævende metode, men resultatet er mere naturligt og holdbart. Hvis du gerne vil af med dine falske vipper eller extensions anbefales det at besøge skønhedssalonen atter engang. Øjenvippeteknikeren bruger nemlig et specielt rensemiddel som opløser limen uden at skade det sensitive område rundt om øjnene. Vippe extensions skal altid fjernes af en kvalificeret kosmetolog – hvis du selv prøver at hive dem ud vil du højst sandsynligt komme til at hive de naturlige vipper med. Hvis du ikke har tid til hyppige besøg til skønhedssalonen bør du investere i en god øjenvippebalsam, såsom Nanolash. På kun fire uger vil du få længere og tykkere øjenvipper. Nanolash er den eneste balsam på markedet som også får øjenvipperne til at se mørkere ud. Balsammen er nem og hurtig at bruge. Brug en lille smule balsam på vippelinjen med den tilhørende lille børste. Det er vigtigt at du bruger Nanolash systematisk, hver aften, fortrinsvist før du går i seng. Sørg altid for at din hud er makeup- og cremefri. De naturlige ingredienser, vitaminer, og mineraler styrker øjenvippernes follikler og resulterer i at øjenvipperne vokser sig meget længere og tykkere.

riasy

Farverige øjenvipper. Flere og flere kvinder leder efterhånden efter alternativer til de klassiske sorte falske vipper. Øjenvippeproducenter har derfor udviklet forskellige vippesæt med forskellige længder, tykkelser, former, og farver. Nu kan den makeup du bruger på øjnene passe til dit humør. De mest populære farverige øjenvipper de lilla, grønne, røde, og gyldne. Hvis du ikke kan bestemme dig for en enkel farve kan du altid vælge ombre vipper (to forskellige farver). Er du ikke modig nok til at prøve pangfarverne men er du ved at være træt af det sorte look? Så kan du bare købe et af de specielle sæt som er 80% sorte med et par farvede øjenvipper hist og pist. Hvis du har grønne øjne og bruger et sæt med et par lilla vipper vil det fremhæve dine øjne. Til specielle begivenheder såsom Carnival bør de vælge falske vipper med fjer.

Korrigerende falske vipper. Selvom navnet måske fremkalder ubehagelige følelser er der intet at være bekymret for. Med det helt rigtige sæt vipper kan du ændre din øjenform fuldstændigt. Derudover kan du gemme eller minimere hængende øjenlåg eller øjne som er for brede eller smalle. Hvis du har små øjne og gerne vil have dem til at se større ud kan du bruge specielle falske vipper som krøller op det helt rigtige sted. Vær ikke bange for at eksperimentere med falske vipper. Hvis du synes du har brug for rådgivning kan du altid besøge din lokale vippetekniker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *