Du behøver ikke få plastikkirurgi eller fedtsugning for at komme af med cellulitis. Nu kan du få en tonet krop med kavitation – en ny, ikke-invasiv bebehandling. Flere undersøgelser har vist at det er en af de mest effektive måder at nedbryde fedt på. Ultralyden ødelægger fedtcellerne og adskiller dem så kroppen kan fordøje dem.

Når ultralyden er overstået bruger den certificerede kosmetolog radiofrekvens. I dette trin masseres huden for at sikre at fedtet er blevet skubbet ind i lymfesystemet. Der findes forskellige måder at fjerne cellulitis på som fokuserer på at afgifte fedtcellerne, men de bliver ved med at være der. Et kalorieoverskud kan resultere i at fedtet genopbygges indenfor blot et par dage.

Kavitácia

Kavitationen metoden er anderledes. Den adskiller fedtboblen fra slimet som holder den sammen. Slimet absorberes af kroppen og udvindes – resultaterne ses med det samme. Denne metode kan bruges på alle kropsdele, inklusiv mave, ryg, lår, og arme. Specialisterne siger at ammende og gravide kvinder ikke må undergå proceduren. Derudover må den heller ikke bruges på folk under 18 eller folk som undergår kemoterapi. Det er dog vigtigt at huske på at kavitation kun kurerer bivirkningen af vores dårlige vaner. Cellulitis opstår når man spiser for meget fastfood og ikke bevæger sig nok. Hvis man bliver ved med at lede den samme livsstil holder resultaterne af en kavitation behandling ikke særlig længe.

Du er selv ansvarlig for at begrænse din kost, holde dig fra fastfood, og spise flere grøntsager og frugter. Husk også at drikke masser af ren vand. Eliminer koffein og stærk mad for at afgifte kroppen. Vores kroppe er dehydrerede, og cellulitis er en af de første tegn på at der er noget galt med vandbalancen i kroppen. Hvis du gerne vil have en flot, tonet krop skal du motionere. Tredive minutter om dagen er ikke altid nok. Hvis du gerne vil vedligeholde de fantastiske effekter skal du motionere en times tid fem gange om ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *