Vi vil alle gerne have saftige, røde læber, men kunsten at bære den røde trutmund involverer både masser af forberedelse og den rette teknik. Læs med for at lære de bedste læbetricks så din læbestift ikke ryger af når du spiser frokost.

Før du bruger læbestift skal du gøre din hud klar. Brug et mildt skrubbemiddel på læberne (der findes adskillige produkter udviklet præcis til dette formål.) Hvis du gerne vil spare penge kan du lave dit eget skrubbemiddel med sukker og honning. Derudover kan du også bruge en knivspids kanel for at forbedre blodcirkulationen. Det andet hjemmelavede skrubbemiddel vi kan anbefale er en blanding af Vaseline og din tandbørste. Put fugtighedscreme på dine læber og masser dem med en cirkulær bevægelse i et minuts tid. Hvis du gerne vil have at din læbestift bliver siddende kan du dække dine læber med et tyndt lag foundation. Brug derefter en fugtighedscreme efterfulgt af selve læbestiften.

how makeup lips

Insider Tips

Det vigtigste trin i hele processen er at vælge en nuance læbestift som passer godt til din teint. Hvis du har mørk hud anbefales det at du vælger en varm nuance. Hvis du har lys hud og blå øjne anbefales det at du holder dig til kolde nuancer. Hvis du er helt ny til makeup bør du undgå pangfarver og starte ud med hudfarvede og neutrale farver, såsom beige, koral, eller pink. Sørg for at nuancen matcher dit tøj. Brug aldrig en rød læbestift til en orange sweater. Det siges at modsætninger tiltrækkes, men ikke når det gælder læbestift. Accent dine øjne med stærkere makeup når du bruger en hudfarvet læbestift – og omvendt.

Anvend først foundation og fugtighedscreme. Brug altid en lip liner for at undgå at din læbestift bløder og smitter af. Tegn dine læber lidt for store for at rette på fejl i form og andre faktorer. Lip lineren skal matche læbestiftens farve eller være én nuance mørkere. Dæk lip lineren med læbestiften. Brug en flad læbebørste for at øge dit præcisionsniveau. Fjern overflødig læbestift ved at presse læberne mod en papirserviet. Få dine læber til at se større ud ved at bruge læbeglos midt på over- og underlæben. Brug highlighter på Amorbuen for at give læberne yderligere volumen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *