Et godt vippeserum er en drøm for os alle. For at et vippeserum er effektivt skal det have den rigtige formel, konsistens og en nem applikationsform. Hvordan vælger man det bedste vippeserum? Lær om fordelene ved vippeserummer og beslut hvilken der er bedste til dig!

Vippepleje kan være svært, specielt når dine vipper har nemt ved at knække og falde ud. Hvad kan du hurtigt gøre for at forbedre dem? Er der en måde hvorpå du hurtigt kan få dine vipper til at vokse hurtigt uden hjælp fra en skønhedssalon?

Alt du skal gøre er at anskaffe dig et effektivt vippeserum lavet af sikre ingredienser der kan pleje dine vipper rigtigt.

Vippeserum – hvordan virker det?

  • hjælper med at gøre dine vipper lange og tykke,
  • plejer og fugter vipperne, hvilket forbedrer deres naturlige sundhed,
  • sætter en stopper for hårtab og vipper der nemt knækker.

HVILKET VIPPESERUM SKAL DU VÆLGE? RANGERING AF DE BEDSTE PRODUKTER

1. Nanolash Eyelash Serum lash-growth serum

Det stærkt anbefalede Nanolash Eyelash Serum er et supergodt valg til alle kvinder der kæmper med tynde og korte vipper. Takket være dette vippeserum vil dine vipper kunne blive 50% længere på kun 30 dage og tilføje en helt særlig wow-effekt til din daglige makeup! På kun 15 dage vil du opnå en fantastisk styrkende og nærende effekt. Dette vippeserum fremmer vippevækst og gøre dine vipper tykkere og mørkere. Dette produkt er blevet testet af eksperter. Det er anbefalet af både specialister og kunder. Takket være Nanolash Eyelash Serums sikre formel skal du ikke bekymre dig om irritation. Transformer dine vipper på sekunder – bare med et penselstrøg! Applikationsmetoden minder om en helt almindelig eyeliner. Dette serums formel er rig på naturlige ingredienser. Dette vippevækstsserum kan også, uden problemer, bruges sammen med vippeextensions. Takket være dette serum vil dine vipper være mere modstansdygtige i mod at knække, at falde af og at smuldre. 

Nanolash Eyelash Serum – fordele

  • gør vipperne længere og tykkere,
  • er effektivt og får vipperne til at se ekstra velplejede ude,
  • sikrer at vipperne stopper med at falde ud og knække,
  • det kan bruges med vippeextensions,
  • det kan bruges uden bekymringer om irritation.

2. Lashcode Eyelash Serum lash serum

Dette vippeserum giver en masse fugt, regenerere og plejer dine vipper. Det sikrer dig at du en gang for alle kan glemme alt om vippetab og i stedet nyde dine dobbelt så lange vipper. Et naturligt smukt look er muligt på bare få øjeblikke. Lashcode Eyelash Serum er en kombination af det bedste fra naturen og fra resultaterne fra nuværende kosmetologi. Serummets formel indeholder soja- og hvedekimekstrakt, baicalein, arginin og et peptidkompleks. Takket være disse nærende ingredienser vil du nu kunne pleje dine vipper på samme måde som en professionel kosmetolog. Baicalein bremser aldringsprocessen og fungerer som et naturligt UV-filter. Peptidkomplekset booster din naturlige hårvækst og giver perfekt forlængelse samt tykkere naturvipper. Arginin fugter øjenvipperne, mens soja- og hvedekimekstrakter regenererer dem og styrker dem for at stoppe tab af vipper. Plej dine vipper bedre end nogensinde før – med Lashcode Eyelash Serum!

Lashcode Eyelash Serum lash serum – fordele

  • giver dig fuldstændig spektakulær pleje,
  • fugter selv de tyndeste vipper,
  • giver længde på kort tid,
  • det har en god formel, rig på nærende ingredienser.

3. RevitaLash serum

Et vippeserum der er udviklet af øjenlæger. Det er skabt til sensitive øjne, så det kan ikke blive mere sikkert end dette. Dette serums veganske formel er lavet uden olie. Dette vippevækstsserum er heller ikke testet på dyr. Det er effektivt og kan bruges på alle slags vipper – både dem der er svage og dem der har brug for en mørkere farve. Botaniske ekstrakter fra grøn te, sabal palme, calendula og hvede, gør at vi lægger særlig vægt på produktets formel. Øjenvippevækstserummet stimulerer naturlig hårvækst og styrker vipperne super godt. 

RevitaLash eyelash serum – fordele:

  • det er effektivt og fugter godt,
  • styrker vipperne,
  • virker fantastisk til at fugte vipperne,
  • kan bruges af veganere og folk med sensitive øjne.

4. Xlash

Et vippeserum der skaber længde og hjælper dig med at opnå dine drømme om vipper, der ser sunde ud. Du burde se en forskel efter et par uger. Produktet forbedre dine vippers udseende og fugter dem dybt. Takket være serummets naturlige ingredienser som f.eks. Folium Isatidis ekstrakt, vile dine øjenvipper blive mørkere og mere definerede. Produktet kommer med en tynd og præcis børste der gør det nemt for dig at påføre produktet på dine vipper. 

Xlash eyelash serum – fordele

  • nemt at påføre,
  • fugter dine vipper godt,
  • formlen indeholder vigtige ingredienser,
  • det virker forholdsvist hurtigt.

5. RapidLash

Et effektivt vippeserum med fugtgivende ingredienser. Du vil se effekterne efter regelmæssig påføring efter cirka 1-2 måneder. Dette vippeserums formel indeholder bl.a. vitamin B5, græskarkerneekstrakt og endda sojabønneolie. Takket være dette produkt kan dine vipper blive tykkere og få den volume du ønsker. Dette vippevækstsserum har styrkende kvaliteter og skaber en sund glød i dine vipper. 

RapidLash eyelash serum – fordele:

  • meget effektivt,
  • nærer vipperne,
  • gør dem en smule tykkere,
  • giver en sund glød så vipperne ikke længere ser matte ud.

Vi håber at du ikke længere er i tvivl om hvilket vippeserum du vil vælge! Nu er det tid til at snakke om påførelsen… 

Hvordan påfører man et vippeserum? EN KORT GUIDE

  1. Rens din hud grundigt, pas på du ikke gnider for hårdt på dine vipper da det gør dem svagere.
  2. Påfør lidt af dit valgte vippeserum med den medfølgende applikator
  3. Vent til produktet absorberer
  4. Gentag processen regelmæssigt

Du behøver ikke at gå til en specialist for at pleje dine vipper. Et vippeserum er en simpel måde at hvorpå du kan opnå lange vipper der ikke knækker eller falder ud. Brug vores rangering af de bedste vippeserummer og vælg et produkt der sætter en stopper for dine tanker om hvordan du bedst tager dig af og plejer dine vipper.