Et alsidigt og multifunktionelt produkt – Nanoil Castor Oil passer til alt. Castorolie (INCI: Ricinus Communis Frøolie) er den perfekte naturlige olie til hår, bryn og vippevækst. Den bekæmper effektivt akne og vil hjælpe dig med at fjerne appelsinhud samt styrke skrøbelige negle.

Da Nanoil Castor Oil sælges i flasker på 50 ml, kan du bruge den i lang tid. Den har en let formel, så du kan nemt bruge den til kropsmassage. Hvorfor er det en god idé at bruge Nanoil Castor Oil? Den er et koldpresset, uraffineret og 100% økologisk produkt. Den modtager positive anmeldelser på internettet og foretrækkes af kunder i hele verden.

olier til længere vipper

Universel og flerfunktionel castorolie

Olien udtrækkes fra castorfrø. Dne har forskellige plejende egenskaber, der har en fordelagtig effekt på hudplejen. Den indeholder værdifulde fedtsyrer, såsom ricinolsyre, linolsyre og oliesyre. Den bruges i medicin og kosmetologi. Den har i årevis været anset for at være et uerstatteligt produkt til vækst af hår, bryn og vipper. Den er en kilde til værdifuld vitamin A og E, næringsstoffer og andre ingredienser, der styrker håret, huden og neglene.

Nanoil Castor Oil

Det er den mest populære kosmetiske olie disse dage. Den ser fantastisk ud i en ravfarvet glasflaske med en gylden og brun etiket. Den har en stor kapacitet og det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Den er primært populær fordi den kan bekæmpe en masse hudproblemer. Den er universel, ikke-komedogen og passer til alle. Dette flerfunktionelle produkt indeholder kraften fra vitaminer og mineraler, der er udtrukket fra castorfrø. Det er et økologisk produkt, der er lavet i harmoni med naturen. Den er certificeret af Ecocert, som kun tildeles de bedste naturlige produkter.

Castorolie fra Nanoil

Hvordan bruger man Nanoil Castor Oil?

1. Til håroliebehandling

Olien styrker både hovedbunden og hele hårets længde. Den bekæmper hudproblemer, såsom skæl eller psoriasis. Den stopper hårtab og får håret til at vokse vildt. Den bliver sundt, stærk og naturligt skinnende. Olien renser hovedbunden, forhindrer fedtet hår og hjælper med at vedligeholde hårfarven.

2. Som et serum til spidserne

Den styrker ikke blot dit hår, men virker også som et naturligt serum til spidserne. Ved at massere olien ind, kan du forhindre spaltede spidser og brud.

2. Til tykke bryn og vipper

Du kan endelig opnå de tykke, lange øjenvipper og stærke, mørke øjenbryn som du har drømt om. Nanoil Castor Oil er et perfekt produkt, der styrker og fortykker håret, mens det naturligt gøres mørkere. Det vil vokse sig stærkt og sundt.

4. For at styrke neglene

Castorolie er den bedste naturlige neglebalsam. Den vil hurtigt reparere selv ekstremt skadede og spaltende negleplader.

castorolie fordele

Fordele ved Nanoil Castor Oil

  • det har svampedræbende og antiinflammatoriske egenskaber
  • det er certificeret, koldpresset, uraffineret og 100% økologisk
  • det beskytter huden mod skader og tørhed
  • det har en stor kapacitet og bedste forhold mellem pris og kvalitet
  • det fremmer væksten af hår, bryn og vipper
  • det er multifunktionelt og universelt.

Alle elsker Nanoil Castor Oil, da det kan bruges på mange forskellige måder. Du kan påføre det til dit hår, ansigt, negle, øjenbryn og øjenvipper. Det vil hjælpe dig med at fjerne strækmærker og appelsinhud, dit hår vil stoppe med at falde ud og din hud vil være perfekt og flot. Hvad der får Nanoil Castor Oil til at skille sig ud fra andre olier er den store kapacitet og de bedste ingredienser.

Hvor kan man købe Nanoil Castor Oil?

Du kan finde det hos mange online apoteker, men det er bedst at bestille det på den officielle hjemmeside nanoil.dk. Du bør også tjekke andre uerstattelige produkter fra Nanoil ud, der vil berige din daglige skønhedsrutine. Du kan også regne med levering til døren.